Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Hory byly jejich osudem - Výjimečná kniha o českých a slovenských horolezcích
Popis:

Zcela nové, aktualizované a doplněné vydání velmi úspěšné knihy o slavných slovenských a českých horolezcích, které spojovala láska k horám a horolezectví. Bohužel spojila je i smrt, kterou našli předčasně ve svých milovaných horách.


Za všechny jmenujme následující slavné a zásadní osobnosti československého horolezeckého sportu: Ivan Bortel v peruánskych Andách, Milan Kriššák a další záchranáři po havárii vrtulníku ve Vysokých Tatrách, Jozef Psotka na Everestu, šest Slováků pod lavinou na Pamíru, tři po pádu na Pumori, Juraj Kardhordó na Manaslu, Jindro Martiš pod Annapurnou, Pavel a Ondrej Pochylí - známí Pavouci, našli smrt ve Vysokých Tatrách, Karel Jakeš v Belianskych Tatrách, Vladimír Plulík na Broad Peaku.


V knize najdete i osud Vlada Štrby, který se pokusil dosáhnout vrcholu Everestu Boningtonovou cestou a zemřel při sestupu. Všichni jmenovaní i mnozí další zaplatili nejvyšší daň za své sny. Za sny, které nejenom snili, ale i uskutečňovali...

Nakladatelství:
JOTA
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 328,- Kč

Beletrie pro dospělé > biografie, životopisy, paměti > sportovci a trenéři

Cena v e-shopu328,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Hory byly jejich osudem - Výjimečná kniha o českých a slovenských horolezcích

Podnázev: Výjimečná kniha o českých a slovenských horolezcích

Milan Vranka

EAN: 9788075653277

Cena v e-shopu328,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: JOTA

Vazba: Pevná s přebalem lesklá

ISBN: 978-80-7565-327-7

Rozměry (mm): 209 × 139 × 22

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap