Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Houslová knížka 2 pro radost aneb začínáme ve 3. poloze
Popis:

KNÍŽKA 2



  • Doplňuje základní řadu intervalů o sextu a septimu.

  • Postupně zařazuje půltónové posuny všech prstů (přednostně 3. prstu, čímž se i u nejmenších dětí zakotví vědomé vnímání a užívání základní polarity dur – moll).

  • Spojuje teorii a praxi v oblasti čistých a velkých a malých intervalů s vnímáním jejich specifického charakteru (např. „tendenční” intonace velké a malé tercie, velké a malé septimy).

  • Poskytuje dostatek příležitostí ke kultivování zvuku a k tvoření fráze propojováním jednotlivých smyků a dynamikou.

  • Nabízí rady a návody k „chytrému” a vnitřně angažovanému cvičení (aby cvičení nebylo „nekonečnou řadou marných pokusů”, ale „cestou od zjednodušeného k složitějšímu”, vždy však za přítomnosti estetického uspokojení). Jako shrnutí takto získaných cvičebních návyků slouží závěrečná 7. kapitola.

  • Rozšiřuje soubor koled z Houslové knížky 1.

Obal:
image
Cena: 349,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > umění > hudba > zpěvníky a noty

Cena v e-shopu349,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Houslová knížka 2 pro radost aneb začínáme ve 3. poloze

Eva Bublová

EAN: 9790260105386

Cena v e-shopu349,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap