Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Hrady a zámky Evropy
Popis:

Závan uplynulých staletíNádherné krajiny slouží jako kulisa pro nejkrásnější stavby v celé Evropě. Od Skandinávie po Portugalsko - všude jsou romantické hrady a pohádkové zámky obestřeny legendami a mýty a šíří kolem sebe závan dávno uplynulých staletí.Tato kniha zprostředkovává nejvýznamnější data a skutečnosti, jako jsou například historické pozadí nebo architektonické zvláštnosti dané stavby. Jakou roli sehrály ve Francii hrady, na něž se uchylovali kataři? Jakými slohovými specifi ky se vyznačuje architektura Strawberry Hill v Anglii?Nebo jak strávil Kurt Tucholsky svá léta na zámku Gripsholm ve Švédsku?Lehce srozumitelné texty, příběhy a anekdoty potěší každého čtenáře této knihy!Doprovoďte nás na cestě za nejkrásnějšími stavebními památkami Evropy.Přesvědčte se prostřednictvím našich brilantních fotografi í o tom, že tyto stavby neztratily nic ze svého původního kouzla. Ukážeme vám mimořádné krajiny, skvostnou architekturu a nádherné interiéry.

Obal:
image
Cena: 599,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > cestování, cestovní průvodce > obrazové publikace

Hrady a zámky Evropy - Ulrike Schöber
Cena v e-shopu599,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Hrady a zámky Evropy

Ulrike Schöber

EAN: 9788025510100

Cena v e-shopu599,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap