Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Hravá chemie 8 - učebnice
Popis:
Učebnice chemie 8 seznamuje žáky se základy obecné a anorganické chemie. Učebnice je zpracovaná podle nejnovějších vědeckých poznatků a jednotlivé kapitoly jsou obohaceny o zajímavosti, návrhy demonstračních pokusů ve škole, ale také o pokusy, které může žák provádět doma. Probíraná látka je srozumitelně vysvětlena tak, aby žádný chemický pojem nebo děj nepředstavoval pro žáky problém. V rámci každé kapitoly jsou uvedeny otázky a úkoly, které nejen upevňují získané vědomosti, ale také propojují probíranou látku s dalšími obory lidské činnosti (ekologie, průmysl, historie, biologie apod.).Obsah: Úvod do chemieSměsiOd atomu ke sloučeninámPeriodická tabulka prvkůChemické reakce a výpočtyHalogenidyOxidySulfidyDalší významné sloučeninyHydroxidyKyselinypH roztokuSoliPrvní část učebnice je věnována úvodu do studia chemie, kde se žáci seznámí se základními pojmy, se kterými se v chemii pracuje. Žáci se zde seznámí se složením látek a s periodickou tabulkou prvků. Nedílnou součástí je také kapitola o základních chemických výpočtech.Druhá část je věnována dvouprvkovým sloučeninám. Žáci zde získají základní informace o názvosloví a zástupcích halogenidů, oxidů a sulfidů. Zvláštní kapitola je věnována vodě. Třetí část učebnice je zaměřena na zásaditost a kyselost látek a na její rozlišování. Součástí této části je také logicky navazující kapitola pojednávající o solích, kde se žáci seznámí s významem a průmyslovým využitím základních solí kyslíkatých kyselin.Čtvrtou část tvoří abecedně řazený slovníček použitých pojmů.Pátá část je věnována pokusům a laboratorním pracím, díky nimž si žáci procvičí a upevní znalosti z oblasti obecné a anorganické chemie.V učebnici jsou také zařazeny shrnující strany, které pomohou žákům utřídit si získané znalosti, a opakovací otázky a úkoly, které pomohou zjistit míru získaných znalostí.Na učebnici navazuje pracovní sešit Hravá chemie 8, vhodný k upevnění získaných znalostí. Také ten má logické uspořádání, které odpovídá řazení kapitol v učebnici a velké množství zajímavých cvičení a úkolů pro lepší pochopení.
Obal:
image
Cena: 208,- Kč

Učebnice > základní školy > matematika, fyzika, chemie, informatika

Hravá chemie 8 - učebnice - neuveden
Cena v e-shopu208,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Hravá chemie 8 - učebnice

neuveden

EAN: 9788075632081

Cena v e-shopu208,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap