Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
In Company Elementary 2nd Ed. Class Audio CDs
Popis:
Učebnice angličtiny In Company second edition je druhým, aktualizovaným vydáním úspěšné a oblíbené učebnice In Company (stále v prodeji) určené zejména pro výuku ve firemních kurzech a doplněným o CD-ROM. Popis: Učebnice In Company je určena pro studenty, kteří již mají pracovní zkušenosti, na rozdíl od například vysokoškolských studentů, kteří zatím v pracovním procesu nebyli (Pro ně je určena učebnice The Business.) Učebnice angličtiny In Company je vytvořena jako skills-based a topic-based course. Předpokládá tedy, že studenti mají v první řadě zájem naučit se telefonovat, posílat emaily v anglčitně, komunikovat s kolegy, číst anglické texty atd. Zohledňuje fakt, že lidé z praxe většinou znají anglickou odbornou terminologii svého oboru, mají však problémy používat angličtinu ke komunikaci. (Vědí, jak se řekne faktura, ale neumějí říct, či napsat: "Částka na poslední faktuře není uvedena správně, pošlete nám ji prosím opravenou znovu.")Novinky v In Company second edition40% nového materiálu přináší aktuální témata, aby odrážela stále se měnící svět obchodu a ekonomiky a motivovala studenty mluvit o zajímavých aktuálních tématech. Phrase Banks jsou zařazeny na konci každé lekce a shrnují praktický jazyk, který si studenti v lekci osvojili. Phrase Banks jsou také zařazeny na CD-ROM, odkud si je studenti mohou vytisknout všechny v jednom dokumentu. Case Studies do učebnice bylo zařazeno 5 nových case studies simulující situace z reálného světa ekonomikyAudio nahrávky nové nahrávky obsahují široké spektrum jak rodilých tak nerodilých mluvčích a zohledňují tak fakt, že 80 % komunikace v angličtině se děje mezi nerodilými mluvčími; vaši studenti tak budou připraveni pro komunikaci v reálném světě
Obal:
image
Cena: 875,- Kč

Učebnice > jazykové > angličtina

Cena v e-shopu875,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

In Company Elementary 2nd Ed. Class Audio CDs

Clarke Simon

EAN: 9780230717114

Cena v e-shopu875,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap