Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Inspiration 3 Macmillan Practice Online
Popis:
Učebnice angličtiny pro víceletá gymnázia, střední školy, případně do posledních ročníků základní školy, kde se angličtina vyučuje jako druhý jazyk. - Macmillan Practice Online nabízí flexibilitu a nezávislost. Studenti mohou přistupovat k MPO z kteréhokoli počítače připojeného k internetu - ve třídě, doma, v práci, na cestách nebo v internetové kavárně. Popis:Kurzy Macmillan Practice Online (MPO) jsou novým revolučním řešením pro studium angličtiny prostřednicvím e-learningu, které je určeno pro samouky a jednotlivce i pro malé skupiny.Internetové kurzy angličtiny Macmillan Practice Online nabízí flexibilitu a nezávislost. Studenti mohou přistupovat k MPO z kteréhokoli počítače připojeného k internetu - ve třídě, doma, v práci, na cestách nebo v internetové kavárně. Není potřeba nic instalovat ani nastavovat. MPO funguje na všech počítačích s internetovým vyhledávačem.MPO nabízí přes třicet kvalitních e-learningových kurzů angličtiny:online kurzy obecné angličtiny (britské i americké)online přípravné kurzy na mezinárodní zkoušky (PET, FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, TOEIC)online kurzy doplňující učebnice z produkce nakladatelství Macmillanonline kurzy odborné angličtiny (English for Academic Purposes - EAP)Nabídku MPO kurzů průběžně rozšiřujeme. Tyto online výukové materiály byly vytvořeny předními odborníky v oblasti výuky angličtiny a autory známých učebnic. Při práci s MPO dostávají studenti hodnocení za každé cvičení a mohou sledovat výsledky svého studia v sekci Markbook. Tyto výsledky lze stáhnout i jako dokument pdf a odeslat svému učiteli angličtiny. Studenti si také mohou vyplnit MPO Record of Achievement, který je zpracován v souladu s Evropským jazykovým pasem, součástí Evropského jazykového portfolia.MPO nabízí řešení pro studenty všech pokročilostí a každého zaměření. Each unit in this course has been designed to match a unit of Inspiration 3.ContentsUnit 1 - Teen lifeUnit 2 - ArtsProgress check units 1 & 2Unit 3 - OpinionsUnit 4 - Mind over matterProgress check units 3 & 4Unit 5 - ChallengesUnit 6 - That´s clever!Progress check units 5 & 6Unit 7 - CommunicationUnit 8 - Natural worldProgress check units 7 & 8
Obal:
image
Cena: 470,- Kč

Učebnice > jazykové > angličtina

Inspiration 3 Macmillan Practice Online - kolektiv autorů
Cena v e-shopu470,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Inspiration 3 Macmillan Practice Online

kolektiv autorů

EAN: 9780230725331

Cena v e-shopu470,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap