Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Inspiration 4 Class Audio CDs
Popis:
Učebnice angličtiny pro víceletá gymnázia, střední školy, případně do posledních ročníků základní školy, kde se angličtina vyučuje jako druhý jazyk. - poslechové CD, 4. díl Popis:Hlavní vlastnosti učebnicemožnost začít dílem 1 nebo 2 podle pokročilosti studentů (díl 1 je určen pro úplné začátečníky)strukturovaný přístup ke gramatice a řízné aktivity přecházející ve volné aktivity na rozvoj plynulého projevu, kde studenti mohou uplatnit osvojenou anglickou gramatiku v komunikativních situacíchširoká škála textů a dialogů, které odpovídají věku studentů, včetně příběhu s postavami teenagerů v dílech 1 a 2pečlivá pozornost je v učebnici věnována rozvoji jazykových dovedností, každá lekce obsahuje dvoustranu Integrated Skillsoddíl Integrated Skills se také zaměřuje na learner independenceoddíl Inspiration Extra! obahuje projekty, písničky, scénky, kvízy, hry a limericky; obsahuje také aktivity určené pro heterogenní třídy (mixed-ability classes)v závěru každé lekce se pravidelně střídají oddíly Culture (pro výuku kulturních témat) a Review (pro opakování)LekceKaždá lekce se skládá ze 6 dvoustran. První tři dvoustrany představují novou látku. Nadpis uvádí téma lekce, novou gramatiku a funkční jazyk. Struktura těchto lekcí je proměnlivá, avšak vždy obsahuje cvičení na výslovnost a končí psaním.Čtvrtá dvoustrana, Integrated Skills kombinuje všechny čtyři dovednosti. Z textu ke čtení vychází poslechové cvičení a pak následuje konverzace vycházející z poslechu nebo čtení a oddíl je zakončen psaním. Na konci je zařazeny oddíly Learner Independece a Phrasebook. Pátá dvoustrana, Inspiration Extra!, obsahuje projekty a hry společně s písničkou nebo scénkou. Zde jsou zařazeny i aktivity pro heterogenní třídy. Méně zdatní studenti pracují s oddílem REVISION for more practice sloužící k opakování, zatímco dobří studenti pracují s oddílem EXTENSION for language development, která rozšiřují a prohlubují osvojenou látku. Stejné dva oddíly jsou zařazeny i do Workbook v ještě větším rozsahu. Na šesté dvoustraně se střídají 2 oddíly:Culture - poskytuje jak faktické informace tak příležitosti ke srovnání rozdílných kultur. Review - tato sekce je zařazena po každých dvou lekcích a opakuje látku v těcho lekcích probranou.Na konci učebnice jsou zařazeny podklady ke Communication Activities, přehled gramatiky a seznam slovíček podle jednotlivých lekcí s výslovností.
Obal:
image
Cena: 775,- Kč

Učebnice > jazykové > angličtina

Inspiration 4 Class Audio CDs - Prowse Philip
Cena v e-shopu775,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Inspiration 4 Class Audio CDs

Prowse Philip

EAN: 9781405029544

Cena v e-shopu775,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap