Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Italština za 24 dnů + CD
Popis:

Italština za 24 dnů je intenzivní kurz pro samouky, kterým budete rychle a jednoduše zasvěceni do tajů tohoto cizího jazyka. Díky svému zpracování je kniha vhodná jak pro začátečníky, tak pro mírně pokročilé. Věříme, že pomůže najít motivaci i tzv. věčným začátečníkům. Ve 24 lekcích se naučíte základní gramatiku a osvojíte si slovní zásobu potřebnou v běžné komunikaci. Díky rozmanitým textům přibližujícím obvyklé situace (na nádraží, v hotelu, na nákupu, u lékaře, v bance, s přáteli) budete vědět, jak v dané chvíli reagovat. V infoboxech pak budete průběžně seznamováni s jazykovými zvláštnostmi, místními reáliemi a způsobem života v Itálii. Samozřejmostí jsou také rozmanitá cvičení, díky kterým si lehce zopakujete to, co jste se již naučili. Na bonusovém CD najdete nahrávky dialogů rodilých mluvčích. Můžete jen tak poslouchat nebo přeříkávat text spolu s nimi. Jednoduchou metodou získáte cit pro nový jazyk, naučíte se správně vyslovovat a rozumět rodilým Italům. Zvládněte základy italštiny za 24 dnů!

Obal:
image
Cena: 379,- Kč

Učebnice > jazykové > italština

Cena v e-shopu379,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Italština za 24 dnů + CD

Maria Teresa Baracetti

EAN: 9788026604075

Cena v e-shopu379,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap