Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Já žena - Deník pro každou ženu
Popis:


Tento deník se každé ženě stane jejím každodenním průvodcem a vlastním tvůrčím projektem.
Je to pokladnice, která bude odrazem jejího nitra.
Je naplněn láskyplným vedením na celých dvanáct měsíců.
Není to klasický diář a je pouze na ní, kdy se mu začne věnovat. V pěti kapitolách ženu krok za krokem povedu, jak sama sebe vést a jak se sama sobě může stát průvodkyní a terapeutkou.
Jakmile se žena po jeho naplnění ohlédne zpět a zrekapituluje si svůj dvanáctiměsíční sebepoznávací proces, zjistí, jak velký kus cesty ušla.
Jeho prostřednictvím si bude svou ženskou podstatu nejen léčit, ale i intenzivněji uvědomovat a prohlubovat.
Může se jím nechat unášet, s důvěrou ho naplňovat svými slovy, svěřit mu svá nejtajnější přání a také si do něj dělat poznámky a s radostí i malovat.
V deníku na každou ženu čeká milé překvapení.


"K vydání tohoto deníku mě přivedla vlastní zkušenost. Několik let jsem si vedla osobní záznamy formou deníků, které mi pomohly lépe poznávat samu sebe, své ženství a cyklické i lunární fáze. Zapisovala jsem si do nich své myšlenky, prožitky, pocity, nálady, nápady, vize, tělesné projevy.
Pomáhaly mi překonávat těžké chvíle, zejména v dobách, kdy jsem prožívala vnitřní neklid, trpěla jsem úzkostmi, depresemi a hledala samu sebe.
Díky nim jsem pochopila, že žena je tvůrčí bytost a aby mohla být šťastná a naplněná, je pro ni důležitá tvorba. Kdykoliv jsem se pak ohlédla ve svých zápiscích zpět, těšilo mě, jak velký kus cesty jsem ušla.
Má sebedůvěra a sebe-hodnota začaly růst." (Ester Davidová - autorka)



Obal:
image
Cena: 399,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > psychologie > rozvoj osobnosti, sebepoznání

Cena v e-shopu399,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Já žena - Deník pro každou ženu

Ester Davidová

EAN: 9788090704114

Cena v e-shopu399,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap