Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Jak dosáhnout svých cílů - Silná vůle
Popis:

Proč se nám často nedaří realizovat rozhodnutí, která jsme si předsevzali? Motivace nám rozhodně nechybí, jen naše vůle není dost pevná. Od svých cílů se necháme snadno odradit, vyhýbáme se námaze, volíme cestu nejmenšího odporu. Jsme totiž k takovému chování naprogramováni svým biologickým ustrojením. Když porozumíme tomu, proč jednáme, jak jednáme, budeme mít příležitost posílit si vůli stejně, jako posilujeme svalstvo. Vysněných cílů můžeme dosáhnout všichni!


Hans-Georg Willmann je německý psycholog, úspěšný kouč a autor řady knih na téma vůle, sebedůvěry, úspěchu v práci atd. Pěšky došel do Paříže, na kole zdolal Alpy a na motorce a autem projel saharskou poušť. V roce 2003 získal certifikát na koučování a založil úspěšnou firmu jobID, kterou později přejmenoval na WILLMANN DER COACH.


 

Obal:
image
Cena: 159,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > psychologie > rozvoj osobnosti, sebepoznání

Cena v e-shopu159,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jak dosáhnout svých cílů - Silná vůle

Hans-Georg Willmann

EAN: 9788073068165

Cena v e-shopu159,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap