Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Jak meditovat - Praktický návod, jak se spřátelit se svou myslí
Popis:

Práce s vlastní myslí je jediným prostředkem, jak se skutečně začít cítit šťastnými a spokojenými ve světě, ve kterém žijeme.


Když vás něco trápí - na někoho jste naštvaní, vadí vám určitá situace nebo vás trýzní fyzická bolest - musíte pracovat se svou myslí ke zklidnění a to lze uskutečnit skrze meditaci.


"Domnívám se, že hlavním důvodem, proč provádíme meditační cvičení, je možnost stát se dokonale milujícími lidmi. A to je něco, co svět potřebuje", píše Pema Chödrön, autorka této knihy. Jak meditovat je dlouho očekávaná kniha moudré učitelky, která každému z nás může pomoct dosáhnout tohoto ušlechtilého cíle.

Počet stran:
208
Nakladatelství:
Synergie
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 299,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > duchovní literatura > meditace

Cena v e-shopu299,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jak meditovat - Praktický návod, jak se spřátelit se svou myslí

Podnázev: Praktický návod, jak se spřátelit se svou myslí

Pema Chödrönová

EAN: 9788073702809

2 hodnocení

Cena v e-shopu299,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Synergie

Vazba: Pevná s přebalem matná

Stran: 208

ISBN: 978-80-7370-280-9

Rozměry (mm): 212 × 142 × 23

Recenze

22.5.2014 12:21

 Kniha mne zaujala především dvěmi faktory: Prvním bylo zjištění, že MEDITACE NEMUSÍ BÝT VŽDY PŘÍJEMNÝ ZÁŽITEK a není to špatně. Autorka sama prochází chvílemi, kdy nevnímá tento stav v pohroužení mysli nijak příjemně, kdy chtě nechtě musí akceptovat myšlenky, zvuky kolem, rušení, neklidnou mysl, starostí i bolest, která vyvěrá z nitra člověka. Často v tomto stavu přijdeme ve své duši do míst, kde to hodně bolí... a většinou se pak stáheme a řekneme si, že meditace nefunguje. Líbí se mi, že autorka zcela otevřeně pracuje právě s těmito emocemi a fakty a dělá tak z meditace léčebný proces.

Druhá věc byla, že často cituje své učitele. Nevydává je za své myšlenky a k citátům má vždy nějaký osobní vztah, vzdává mezi řádky hold tomu, kdo je napsal.

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap