Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Jak si uvařit vesMÍR - design by Anna Kočová
Popis:

Poselstvím tohoto originálního projektu je probuzení více představivosti, hravosti, vlastní otevřenosti, celkového uvolnění a hlubšího vnímání našich smyslů.


HMAT:



  • Ruce potěšíme detailně propracovaným boxem, který jsme vytvořili s designérským týmem.

  • Krabice má "softouch" úpravu s parciálním lakem

  • Uvnitř vás čeká nabitá kniha o 596 stranách

  • 48 tématických karet se zlatou ražbou, které jsou uložené v pytlíčcích ušitých z ekologického materiálu se zlatým eko potiskem

  • Každá karta je odrazem vlastního tématu, které vychází z archetypů, které jsou v nás dávno zakořeněné. My je touto sebe-rozvojovou hrou společně oprášíme a probudíme zase k životu!


CHUŤ:



  • Co bych byla za kuchařku, kdyby ke každé kartě nebyl originální recept, který doplňuje každé téma.

  • Celkem vás čeká 75 našláplých receptů na rostlinné bázi. Jsou to mé nejoblíbenější recepty, které nás doprovází v kuchyni každý den.


ZRAK:



  • Hlavním aspektem celého zrakového vjemu jsou umělecká díla celkem 18-ti českých umělců, kteří se do projektu pustili s pořádnou vervou a srdcem.

  • Každý z nich dal tvář kartičkám, které jsou spojené s jednotlivými tématy v knize.

  • Můžete se těšit na výtvory Lény Brauner, Simony Blanar, Veroniky Tomáškové a mnoho dalších českých malířů, tatérů a ilustrátorů.

  • Český umělec Ondrash na obálku knihy vytvořil umělecké dílo speciální technikou, která nám svojí plasticitou bere dech.

  • Peter Bobek vytvořil na krabici bláznivý obraz a Annie Carter její jemnější verzi. Vybrat si tak můžete vybrat ze dvou designů.


ČICH:



  • Na scénu přichází náš nos. Ano, náš projekt nádherně voní!

  • Podařilo se nám získat speciální komponent s naším oblíbeným esenciálním olejem na přírodní bázi, který má uklidňující účinky a navíc je antiseptický.


  • Esenciální vložka je zakomponovaná do obalu pod pytlíčkem s kartami, která po tření prsty uvolňuje éterickou vůni.




SLUCH:



  • Dotazů na to, jakou posloucháme hudbu a zda bychom mohli vytvořit nějaký playlist bylo tolik, že jsme jich vytvořili rovnou 48. Každý jde ruku v ruce s tématem každé karty. Playlisty najdete snadno pomocí QR kódu na Spotify.


 


Co najdete v knize?


Na začátku knihy vás seznámíme s hlavním příběhem, který vám odhalí zákulisí našich životů. Příběh dále rozvíjí jednotlivé kapitoly, kde čekejte osobní příběhy a zkušenosti z našeho života, o kterých jsme nikdy předtím veřejně nemluvili. Je to vůbec poprvé, kdy jsme se pustili do díla společně oba dva a tak je kniha vyvážená a najdou si v ní své ženy i muži.


Příběhy jsou propojeny s jednotlivými tématy - archetypy, na kterých jsme pracovali s týmem redaktorů a spisovatelů v čele s Ditou Eckhardtovou, která je autorkou osobnostně rozvojové knihy. Celkem na projektu spolupracovalo 32 talentovaných lidí.


Oběma předešlými kuchařkami jsme pomáhali útulkům a nemocným dětem. Tentokrát jsme se rozhodli podpořit umělce z české scény. Koupí tohoto produktu podpoříte nejen umělce, ale i ty, kteří se ocitli v těžké situaci.


Motýlci v břiše pracují a my se moc těšíme, až celé toto umělecké dílo, na které jsme tolik pyšní, budeme všichni držet v ruce!

Obal:
image
Cena: 1999,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > kuchařky > tématické kuchařky

Cena v e-shopu1999,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jak si uvařit vesMÍR - design by Anna Kočová

KAMU & ROBI

EAN: 9999026703648

Cena v e-shopu1999,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap