Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Jak si uvařit vesMÍR - design by Peter Bobek
Popis:

Poselstvím tohoto originálního projektu je probuzení více představivosti, hravosti, vlastní otevřenosti, celkového uvolnění a hlubšího vnímání našich smyslů.


HMAT:



  • Ruce potěšíme detailně propracovaným boxem, který jsme vytvořili s designérským týmem.

  • Krabice má "softouch" úpravu s parciálním lakem

  • Uvnitř vás čeká nabitá kniha o 596 stranách

  • 48 tématických karet se zlatou ražbou, které jsou uložené v pytlíčcích ušitých z ekologického materiálu se zlatým eko potiskem

  • Každá karta je odrazem vlastního tématu, které vychází z archetypů, které jsou v nás dávno zakořeněné. My je touto sebe-rozvojovou hrou společně oprášíme a probudíme zase k životu!


CHUŤ: 



  • Co bych byla za kuchařku, kdyby ke každé kartě nebyl originální recept, který doplňuje každé téma.

  • Celkem vás čeká 75 našláplých receptů na rostlinné bázi. Jsou to mé nejoblíbenější recepty, které nás doprovází v kuchyni každý den.


ZRAK: 



  • Hlavním aspektem celého zrakového vjemu jsou umělecká díla celkem 18-ti českých umělců, kteří se do projektu pustili s pořádnou vervou a srdcem.

  • Každý z nich dal tvář kartičkám, které jsou spojené s jednotlivými tématy v knize.

  • Můžete se těšit na výtvory Lény Brauner, Simony Blanar, Veroniky Tomáškové a mnoho dalších českých malířů, tatérů a ilustrátorů.

  • Český umělec Ondrash na obálku knihy vytvořil umělecké dílo speciální technikou, která nám svojí plasticitou bere dech.

  • Peter Bobek vytvořil na krabici bláznivý obraz a Annie Carter její jemnější verzi. Vybrat si tak můžete vybrat ze dvou designů.


ČICH:



  • Na scénu přichází náš nos. Ano, náš projekt nádherně voní!

  • Podařilo se nám získat speciální komponent s naším oblíbeným esenciálním olejem na přírodní bázi, který má uklidňující účinky a navíc je antiseptický.


  • Esenciální vložka je zakomponovaná do obalu pod pytlíčkem s kartami, která po tření prsty uvolňuje éterickou vůni.




SLUCH: 



  • Dotazů na to, jakou posloucháme hudbu a zda bychom mohli vytvořit nějaký playlist bylo tolik, že jsme jich vytvořili rovnou 48. Každý jde ruku v ruce s tématem každé karty. Playlisty najdete snadno pomocí QR kódu na Spotify.


 


Co najdete v knize?


Na začátku knihy vás seznámíme s hlavním příběhem, který vám odhalí zákulisí našich životů. Příběh dále rozvíjí jednotlivé kapitoly, kde čekejte osobní příběhy a zkušenosti z našeho života, o kterých jsme nikdy předtím veřejně nemluvili. Je to vůbec poprvé, kdy jsme se pustili do díla společně oba dva a tak je kniha vyvážená a najdou si v ní své ženy i muži.


Příběhy jsou propojeny s jednotlivými tématy - archetypy, na kterých jsme pracovali s týmem redaktorů a spisovatelů v čele s Ditou Eckhardtovou, která je autorkou osobnostně rozvojové knihy. Celkem na projektu spolupracovalo 32 talentovaných lidí.


 


Oběma předešlými kuchařkami jsme pomáhali útulkům a nemocným dětem. Tentokrát jsme se rozhodli podpořit umělce z české scény. Koupí tohoto produktu podpoříte i ty, kteří se ocitli v těžké situaci.


Motýlci v břiše pracují a my se moc těšíme, až celé toto umělecké dílo, na které jsme tolik pyšní, budeme všichni držet v ruce!

Obal:
image
Cena: 1999,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > kuchařky > tématické kuchařky

Jak si uvařit vesMÍR - design by Peter Bobek - KAMU & ROBI
Cena v e-shopu1999,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jak si uvařit vesMÍR - design by Peter Bobek

KAMU & ROBI

EAN: 9999026703679

3 hodnocení

Cena v e-shopu1999,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap