Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Jsi čarodějka?
Popis:

Kniha Jsi Čaroděj/ka? je převratná kniha o magii, mimořádných schopnostech a intuici, naší skryté vnitřní moudrosti. Překonává mnohá tabu a stereotypní představy s magií a postavami Čaroděje či Čarodějky spojené.Víš někdy předem, co se stane? Máš tendenci odpovídat dříve, než dostaneš otázku? Chodí si k tobě přátelé pro radu nebo odpovědi? Umíš si vytvořit parkovací místo? Chceš zjistit, jestli máš mimořádné schopnosti nebo je chceš získat? Chceš být nebo už jsi Čaroděj/ka?Kniha prozkoumává výjimečné schopnosti jako jsou telekineze, empatie nebo astrální cestování na základě osobních zkušeností, které autorka s jejich využitím sama má. Jednoduše a srozumitelně ti ukáže, jak si můžeš vyzkoušet, zda tyto schopnosti také máš a pokud je nemáš, jak je můžeš rozvinout. Do hloubky vysvětlí, kdo je to Čarodějka, co cesta Čarodějky obnáší a jakými jinými cestami se může osoba, která tyto výjimečné schopnosti má nebo se o ně zajímá, vydat. Vysvětluje, jak je to s naší intuicí, naším vnitřním hlasem, jak ji využít v běžném životě a vyhnout se tak s její pomocí pasti duchovního ega nebo samozvaným duchovním rádcům.Co je magie?"Magie je moudrost, věda a umění vědomě používat neviditelné síly, totiž duchovní síly, a s nimi vytvářet viditelné výsledky. Síla vůle, láska, představivost, mentální proměna v mentální alchymiije magií. Všichni tyto síly máme, jen je potřebujeme rozvinout. Mágem, Čarodějem či Čarodějkou je člověk, který ví, jak schopnosti rozvinout, jak mu (nebo jí) mají sloužit vědomým a účinným způsobem."

Obal:
image
Cena: 390,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > esoterika, záhady > magie, čarodějnictví

Cena v e-shopu390,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jsi čarodějka?

Inelia Benz

EAN: 9788090690103

Cena v e-shopu390,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap