Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Když jde o muže
Popis:

Hledáte spřízněnou duši, nebo se jen pokoušíte přimět manžela, aby vynášel odpadky? Stále znovu narážíte na zvláštní chování mužů, kterému nerozumíte, a ptáte se: „Proč to dělají?“


V knize Když jde o muže, která je určená především ženám, najdete na své otázky netradiční odpovědi. A právě proto si ji jistě se zájmem přečtou i muži. Tato kniha totiž přináší naději každému, kdo již chtěl svou touhu po lásce a porozumění mezi mužem a ženou vzdát.
V knize Když jde o muže se ženám konečně dostává do rukou užitečná příručka, která odpoví na jejich nejčastější otázky o mužích, například: Proč se muži otáčejí za každou pohlednou ženou? Proč se většina mužů raději věnuje práci než vztahům? Proč se mnozí muži vyhýbají agresivním ženám? Proč většina mužů dává přednost čtení novin před důvěrným rozhovorem? Autor David Deida v této své knize podrobně zkoumá zvláštní mužské vlastnosti, vysvětluje základní rozdíly mezi muži a ženami a nabízí možnost porozumět důvodům, proč se muži chovají právě tak, jak se chovají.


Uznávaný specialista na vztahy a vyhledávaný lektor seminářů osobního růstu David Deida vychází ze zkušeností žen na celém světě a odhaluje způsoby, jak ženy mohou využít vlastních schopností k překonání nejčastějších pastí, které ve vztazích číhají. Formou otázek a odpovědí autor v této knize ženám ukazuje, jak vybudovat důvěrný vztah, znovu rozdmýchat vášeň, zlepšit komunikaci mezi partnery i jak si poradit s pracovními a finančními záležitostmi.


Kniha pomáhá ženám odhalit, jak se vyrovnat s odlišností mužů, a dodává jim sílu zlepšit vztahy se všemi muži v jejich životě, a to včetně přátel, otců, partnerů nebo nadřízených. Hlavně jde ale o knihu, která vede své čtenáře do světa porozumění, respektu, lásky a radosti a objevuje a znovu nastoluje toleranci ve vztazích mezi muži a ženami.


Další knihy tohoto autora:


Cesta nespoutané ženy - David DeidaCesta pravého muže - David DeidaCESTA VÁŠNĚ - David DeidaIntimní splynutí - David DeidaKdyž jde o muže - David DeidaProstá pravda - Duchovní průvodce po životě, smrti, lásce a milování - David Deida

Počet stran:
292
Nakladatelství:
Synergie
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 289,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > sex a partnerské vztahy > partnerské vztahy

Cena v e-shopu289,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Když jde o muže

Podnázev: Příručka pro milující ženy aneb jak pochopit pravého muže

David Deida

EAN: 9788073702328

Cena v e-shopu289,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Synergie

Vazba: Pevná s přebalem matná

Stran: 292

ISBN: 978-80-7370-232-8

Rozměry (mm): 211 × 143 × 12

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap