Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Kecy & politika - Jak jsme začali a ještě neskončili
Popis:

Říkají si Petros a Bohouš. Vlastně si tak neříkají, jsou to jejich pravá jména. Rozhodně jim tak říkají tisíce jejich příznivců, kteří už od září 2021 vyprodávají jejich živá představení. Petros a Bohouš v dubnu 2022 slaví roční výročí odstartování svého politického podcastu Kecy a politika, který každý týden sleduje kolem sta tisíce posluchačů. Tahle kniha není přepisem jejich politických diskusí, šarvátek a sporů. Je to pohled za oponu toho všeho – jak se seznámili, co spolu prožili, kdy je napadlo udělat politický podcast, jak vidí český svět a kam se podle nich ubírají média.


Je to příběh dvou chlápků středního věku, kteří se rozhodli, že dají dohromady něco, co je bude bavit, a tiše předpokládali, že by mohlo bavit i ty ostatní. Šli do toho bez jakéhokoli taktizování a slíbili si, že si nebudou dávat žádná omezení. Výsledkem byl raketový vzestup popularity jejich pořadu a živá vystoupení po celé republice. Vychází přitom z odlišné zkušenosti. Petros Michopulos, ten démoničtější z téhle politické dvojice, byl dlouhá léta specialistou na volební kampaně a spoluvlastnil reklamní agenturu. Dnes dělá něco v dřevozpracujícím průmyslu. Začínal ovšem jako organizátor punkových koncertů, což mu mentálně zůstalo.


Bohumil Pečinka je ten typ magora, který se už od studentských let věnuje výhradně politické žurnalistice. Podle skromného odhadu za tu dobu napsal kolem třech tisíc komentářů a článků, většinu v časopise Reflex, kde je posledních osm let zástupcem šéfredaktora. Je to ten méně hřmotný z dvojice, který se při komentování řídí anglickým heslem: Ve jménu těch nejlepších možností nezničit ty dobré.


Jejich kniha je plná ironie, historek, drbů ze zájezdů a snad i víry, že hůř už bylo a když bude úplně nejhůř, stačí si poslechnout podcast Kecy a politika nebo přečíst tuhle knihu.

Obal:
image
Cena: 249,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > politika

Kecy & politika - Jak jsme začali a ještě neskončili - Petros Michopulos, Bohumil Pečinka
Cena v e-shopu249,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Kecy & politika - Jak jsme začali a ještě neskončili

Petros Michopulos, Bohumil Pečinka

EAN: 9788090742512

Cena v e-shopu249,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap