Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Ketodieta pro začátečníky
Popis:

Jíst zdravěji, shodit kila nebo zhubnout v pase - ať už jsou vaše důvody proč se pustit do ketogenické diety jakékoliv, začátek vždy bývá těžší, než se zdá. Kompletní ketogenická dieta pro začátečníky vás vybaví snadnými stravovacími plány, nákupními seznamy, návody pro začátek a dodržování ketogenické diety, a vším ostatním, co potřebujete vědět o keto životním stylu. Napojte se na keto a objevte skvělý pocit z hubnutí a zdravého životního stylu s kuchařkou Kompletní ketogenická dieta pro začátečníky.


Kuchařka Kompletní ketogenická dieta pro začátečníky obsahuje:



  • 75 snadných receptů z pěti nebo méně hlavních ingrediencí na každé jídlo

  • Čtrnáctidenní stravovací plán, který nastartuje vaši keto dietu nákupními seznamy a vyváženými jídly

  • Kompletní přehled vysvětlující základy ketogenické diety a obsahující rady, jak vést keto životní styl

  • Užitečná schémata kalorií a nutričních informací


V Kompletní ketogenické dietě pro začátečníky najdete recepty jako Smoothie z burákového másla, Omeleta se šunkou a artyčoky, Kuře s avokádem obalené v salátu, Jehněčí žebírka s česnekem a rozmarýnem, Pesto-cuketové nudle, Chlebové sušenky s ořechy, a ještě mnohem víc!


Ketogenická dieta, podporována Mayo Clinic a dalšími z lékařské komunity, je prokázaným zdravým a efektivním způsobem hubnutí, protože se skládá z nízkosacharidových jídel s vysokým obsahem tuku, které nutí tělo spalovat místo glukózy tuk.


"Na této knize zbožňuji, jakým způsobem vyzdvihuje zdravé ingredience, aniž by působila snobsky. Obzvlášť užitečná je kapitola o alternativách vhodných pro keto dietu, a v každém receptu je pouze 6 sacharidů! To je přesně ten jednoduchý keto přístup, který podporuji." -Amanda C. Hughes, keto kuchařka na WickedStuff.com, autorka knih Keto Life a The Wicked Good Ketogenic Diet

Počet stran:
160
Nakladatelství:
Via
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 349,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > kuchařky > diety, výživa, knihy o hubnutí

Cena v e-shopu349,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Ketodieta pro začátečníky

Amy Ramos

EAN: 9788075851567

Cena v e-shopu349,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Via

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Stran: 160

ISBN: 978-80-7585-156-7

Rozměry (mm): 205 × 136 × 15

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap