Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Kompendium klinické logopedie
Popis:

Kniha přibližuje současné poznatky a koncepce související s diagnostikou, terapií a preventivním působením v oblasti zdravotnické péče o osoby s poruchami komunikace. Snaží se zachytit významné trendy vývoje odborného myšlení a aplikací nových postupů do praxe oboru klinická logopedie a souběžně přiblížit zásadní poznatky oborů, které s komplexní péčí o osoby s poruchami komunikace přímo souvisí. Zastoupení poznatků z oblasti lékařské, lingvistické, psychologické i pedagogické oblasti dokládá význam víceoborového pojetí a spolupráce ve prospěch kvantitativního a především kvalitativního rozvoje komplexní péče o děti, dospělé i stárnoucí osoby s komunikačními deficity a poruchami.


Rozsáhlý autorský kolektiv zahrnuje odborníky, kteří reprezentují současné pojetí oboru klinická logopedie, dále foniatrie, fonetiky, psychologie, neuropsychologie a speciální pedagogiky, především v oblasti surdopedie (speciální pedagogiky sluchově postižených osob) a aplikace postupů augmentativní a alternativní komunikace. Zastoupení autorů ze Slovenska a Velké Británie významně obohacuje pojetí textu a jeho zaměření na současné akceptované směry klinické praxe i na důkazy zaměřený přístup v oblasti klinického výzkumu a publikační činnosti.


Doc. PaedDr. Karel Neubauer, Ph.D., je přední odborník v oblasti logopedické péče o děti i dospělé. Dlouhodobě vede pracoviště klinické logopedie v České Lípě a podílí se na realizaci programu specializačního vzdělávání v oboru klinická logopedie (Institut postgraduálního vzdělávání ve zdravotnictví Praha). V současnosti je koordinátorem odborné komise Asociace klinických logopedů ČR a přednáší na univerzitách v Ružomberku a Hradci Králové.

Počet stran:
768
Nakladatelství:
PORTÁL
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 999,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > pedagogika > logopedie, dyslexie, dysgrafie ....

Cena v e-shopu999,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Kompendium klinické logopedie

Podnázev: Diagnostika a terapie poruch komunikace

Karel Neubauer

EAN: 9788026213901

3 hodnocení

Cena v e-shopu999,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: PORTÁL

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Stran: 768

ISBN: 978-80-262-1390-1

Rozměry (mm): 239 × 174 × 48

Hmotnost (g): 100

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap