Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Krize chlapectví
Popis:

Kniha Krize chlapectví přináší komplexní plán pro rodiče, učitele, nebo politiky, aby zjistili, jak mohou našim synům pomoci k tomu, aby z nich byli šťastnější a zdravější muži, otcové a leadeři, kteří si zaslouží náš respekt. Co ale znamená krize chlapectví konkrétně?


Jedná se o krizi vzdělávání. Chlapci mají po celém světě o 50 procent menší pravděpodobnost než dívky, že splní základní kritéria znalostí v oblasti čtení, matematiky a přírodních věd.
Jedná se o krizi duševního zdraví. Počet lidí trpících ADHD roste. A zatímco míra sebevražd u chlapců a dívek je stejná, jak se z chlapců stávají mladí muži, míra sebevražd je u nich šestkrát větší než u mladých žen.
Jedná se o krizi otcovské péče. Chlapci vyrůstají s otci, kteří se méně podílejí na výchově, a chlapci pak v důsledku toho častěji nedokončí školu, propadnou alkoholu nebo drogám, začnou páchat trestnou činnost a skončí ve vězení.
Jedná se o krizi účelu. Původní pocit účelu, který chlapci měli - být válečníkem, leaderem nebo výlučným živitelem rodiny - se pomalu vytrácí. Řada bystrých chlapců se tak potýká s "absencí účelu", cítí se odcizení, izolovaní a propadají okamžitému potěšení.

Počet stran:
520
Nakladatelství:
PRÁH
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 399,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > pedagogika > výchova dětí

Krize chlapectví - Warren Farrell; John Gray
Cena v e-shopu399,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Krize chlapectví

Podnázev: Proč se naši chlapci potýkají s potížemi a co s tím můžeme dělat

Warren Farrell; John Gray

EAN: 9788072528394

Cena v e-shopu399,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: PRÁH

Vazba: Pevná bez přebalu matná

Stran: 520

ISBN: 978-80-7252-839-4

Rozměry (mm): 217 × 152 × 48

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap