Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Kuchařka pro zdraví
Popis:

Co se Vám vybaví, když někdo řekne civilizační nemoci? Nemoci jako cukrovka, artritida, obezita, lupénka, Alzheimerova nemoc, roztroušená skleróza, nemoci srdce, rakovina? - Ano, správně. Když se řekne zánět, pravděpodobně si většina z nás představí zarudlé a horké místo plné hnisavého obsahu. Samozřejmě, že toto lokální postižení je jednou z jeho forem, nicméně je potřeba si uvědomit, že zánět je obranná reakce tkáně a orgánu na poškození. Kromě infektu mohou být příčinami také chemické či fyzikální vlivy. Klasickými příznaky pak jsou bolest, otok, zarudnutí, zteplání a v neposlední řadě případná porucha funkce, zvláště pokud se jedná o orgány. Každý orgán má v systému fungování lidského organismu jako celku své nezastupitelné místo. Je-li oslaben a nefunguje správně, stává se tak rizikovým místem pro spuštění dalších onemocnění, která se tak stávají nástavbovým problémem po prodělaném zánětu, popřípadě probíhají paralelně s ním. Mohli bychom pokračovat celým výčtem vzájemných vztahů, na jejichž počátku stojí zánět, který oslabí orgán v jeho funkčnosti a struktuře, což je následně spouštěcím mechanismem pro jiné, mnohdy závažnější onemocnění. Platí to také opačně, některá onemocnění jsou rizikovými faktory pro vznik zánětu. A to už jsou dva důvody proč se začíst do knihy, která leží před Vámi a chce Vám jednoduchou formou poradit jak minimalizovat rizika celé řady tzv. civilizačních onemocnění, která v současné době trápí lidstvo především ve vyspělých zemích, kde se rozmáhá nezdravý životní styl jako důsledek civilizace a života v poklusu. Pokud Vám záleží na Vašem zdraví, zkuste se na chvíli zastavit a odpočívat, třeba s naší knihou.

Počet stran:
192
Nakladatelství:
CPress
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 299,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > kuchařky > diety, výživa, knihy o hubnutí

Kuchařka pro zdraví - Barbara Rowe; Lisa Davis
Cena v e-shopu299,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Kuchařka pro zdraví

Podnázev: Jak vhodnou stravou předcházet civilizačním nemocem

Barbara Rowe; Lisa Davis

EAN: 9788025123768

Cena v e-shopu299,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: CPress

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Stran: 192

ISBN: 978-80-251-2376-8

Rozměry (mm): 235 × 185 × 100

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap