Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Kytky k jídlu v receptech i herbáři
Popis:

První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květůi plevelů. Autorka organizuje i terénní semináře a kulinární workshopy.Know-how v oblasti jedlého kvítí a býlí u ní čerpali i špičkoví pražštíkuchaři. Křest druhé knihy - Notesu Květinové kuchařky tak mohlproběhnout v prostoru restaurantu Eska, jehož tým se u Jany Vlkovétaké učil a prostory čerstvě otevřené restaurace pro křest propůjčil.Očekávaná druhá kuchařkaKytky k jídlu v receptech i herbáři přináší čtyřicet nových jedlých rostlina stovku receptů na šedesáti fotografiích. Její členění na čtyři ročníobdobí kytkožrouta - brzké jako, pozdní jaro, horké léto a babí létonavazuje na první knihu. Nově je přidáno i období zimy s několikarecepty z konzervovaných a sušených květin. Jako hosté se v knizeobjeví se svými recepty Radek Kašpárek, držitel michelinské hvězdy,Pavel Tvaroh, mistr míchaných drinků, Hana Rawlings královna dortůa Denisa Bartošová kouzelnice v oboru jedlých dárků.

Obal:
image
Cena: 449,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > kuchařky > makrobiotika, vegetariáni, bio...

Cena v e-shopu449,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Kytky k jídlu v receptech i herbáři

Jana Vlková

EAN: 9788090705500

Cena v e-shopu449,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap