Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Leader
Popis:

Sir Alex Ferguson o 38 letech rekordně úspěšné kariéry nejen v čele Manchesteru United. Nepostradatelný zdroj inspirace pro všechny, kteří se chtějí stát leadery!


Co je třeba mít k tomu, aby člověk mohl vést tým k trvalým úspěchům na světové scéně?


Sir Alex Ferguson patří k nemnohým leaderům, kteří to vědí. Během své osmatřicetileté trenérské kariéry sir Alex vyhrál neuvěřitelných 49 trofejí a z Manchesteru United pomohl vytvořit jednu z největších obchodních značek na světě. V inspirativní nové knize sir Alex odhaluje tajemství své rekordně dlouhé a úspěšné kariéry.


Kniha Leader je uspořádána podle klíčových schopností, jichž si sir Alex cení nejvíce. Zahrnuje prvky, které si okamžitě spojíme s jeho trenérským stylem: kázeň, kontrolu, týmovou práci a motivaci. Zabývá se však i prvky, které sice nejsou tak zřejmé, ale v cestě za úspěchem nejsou o nic méně důležité: delegováním pravomocí, analýzou dat a překonáváním nezdarů.


Společné dílo sira Alexe a jeho dlouholetého přítele, investora sira Michaela Moritze vyniká vhledem, moudrostí, humorem a upřímností. Jednotlivé příběhy se nevyhnutelně týkají fotbalu a fenomenálního úspěchu na tomto poli, ale ponaučení si z nich může vzít každý. Ať už vedete firmu, učíte ve škole nebo pracujete v malém týmu, kniha Leader vám pomůže stát se lepším vůdcem.


Nepostradatelný zdroj inspirace pro všechny manažery, kteří se chtějí stát leadery!


Inspirativní příručka pro každého, kde se chce stát vynikajícím vůdcem, z pera nejúspěšnějšího fotbalového trenéra všech dob.


 

Počet stran:
384
Nakladatelství:
JOTA
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 398,- Kč

Beletrie pro dospělé > biografie, životopisy, paměti > sportovci a trenéři

Cena v e-shopu398,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Leader

Alex Ferguson; Michael Moritz

EAN: 9788075650030

Cena v e-shopu398,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: JOTA

Stran: 384

ISBN: 978-80-7565-003-0

Rozměry (mm): 240 × 165 × 30

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap