Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Literární výchova 1 učebnice
Popis:


Učebnice je rozdělena do 9 tematických celků uvedených motivačním úvodem, které pak obsahují vždy několik tematicky provázaných bloků. V učebnici najdete 43 bloků, které jsou tvořeny ukázkou z literárního díla, úlohou k ukázce, informacemi k dílu a autorovi a vysvětlením literární teorie.



Ukázky z prózy i poezie jsme vybírali tak, aby žáky motivovaly k vlastní četbě. Přibližně polovina ukázek bude k dispozici také v podobě audionahrávek na webu www.didaktis.cz. Takové ukázky jsou v učebnici označeny ikonou reproduktoru. Některé nahrávky obsahují i pokračování příběhu, které jsme nechtěli kvůli další navazující práci ihned prozradit.



Na ukázku navazují otázky a úlohy určené k ústnímu řešení ve třídě. Jsou zaměřeny na rozvoj čtenářské gramotnosti, kritické myšlení, sebereflexi a rozvoj komunikační kompetence žáků. Vedle ukázek nezapomínáme ani na krátké představení autora a stručný nástin děje díla, ze kterého ukázka pochází. Upozorňujeme také na některé zajímavosti a adaptace. Pro snazší práci s ukázkou jsou některá cizí slova a vlastní jména doplněna přepisem jejich výslovnosti v hranatých závorkách, součástí je také Slovníček, kde vysvětlujeme slova z ukázky, kterým by žáci nemuseli rozumět.



Ve většině bloků je zařazen také výklad pojmů literární teorie, které vysvětlujeme na příkladech přímo z ukázek.



V závěru učebnice naleznete Přehled pojmů z literární teorie. V navazujících dílech, které připravujeme, budou zařazeny a vysvětleny další pojmy z literární teorie a definice některých stávajících pojmů rozšířeny.

Počet stran:
80
Nakladatelství:
didaktis
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 179,- Kč

Učebnice > základní školy > český jazyk

Cena v e-shopu179,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Literární výchova 1 učebnice

Podnázev: pro 6.ročník základních škol a víceletá gymnázia

Martina Jirčíková; Veronika Švecová

EAN: 9788073583545

Cena v e-shopu179,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: didaktis

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Stran: 80

ISBN: 978-80-7358-354-5

Rozměry (mm): 300 × 214 × 5

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap