Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
MACH A ŠEBESTOVÁ NEJLEPŠÍ DOBRODRUŽSTVÍ
Popis:


Mach a Šebestová - Nejlepší dobrodružství - žáci z III. B, jejichž stvořitelem je Miloš Macourek a ilustrátor Adolf Born, prožívají v této audioknize zajímavé příhody. Čte Petr Nárožný.



Dva inteligentní žáci třetí třídy Mach se Šebestovou dostanou darem za dobrý skutek kouzelné sluchátko, které plní každé přání. To je výchozí stav, ze kterého vyšel Miloš Macourek při tvorbě jednoho ze svých nejúspěšnějších scénářů k oblíbenému animovanému večerníčku. Hrdinové se pak mohou dostat do fantastických situací, jež jim kouzla sluchátka umožní. Například do minulosti na pirátskou plachetnici, na dvůr Karla IV., nebo do věštírny delfské. Mohou také zažívat dobrodružství na jiných kontinentech, zachraňují v Austrálii svého psího kamaráda Jonatána, soupeří v Africe s černošským náčelníkem, nebo jen tak využijí sluchátka k tomu, aby odhalili lumpárny třídních darebáků Horáčka s Pažoutem.



Spolutvůrcem úspěchu těchto fantazií nabitých příhod je výtvarník Adolf Born a interpret Petr Nárožný.

Nakladatelství:
Supraphon
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 169,- Kč

CD, Audioknihy, LP > Dětské audioknihy, pohádky na CD

MACH A ŠEBESTOVÁ NEJLEPŠÍ DOBRODRUŽSTVÍ - Petr Nárožný; Miloš Macourek
Cena v e-shopu169,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

MACH A ŠEBESTOVÁ NEJLEPŠÍ DOBRODRUŽSTVÍ

Petr Nárožný; Miloš Macourek

EAN: 099925575229

Cena v e-shopu169,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Supraphon

Vazba: CD

Rozměry (mm): 130 × 146 × 13

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Z podobných knih Vám doporučujeme také

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap