Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Macmillan Topics Intermediate - Travel and Tourism
Popis:
Macmillan Topics je soubor knih ve stylu časopisů pro mládež k rozvoji čtení, které vede k rozšiřování slovní zásoby. Popis:Macmillan Topics nabízejí moderní multikulturní svět z pohledu mládeže. Osobní zkušenost čtenáře je umístěna v centru procesu čteníČlánky představují různé textové typy, styly a formátyTémata týkající se vědy, historie a uměníSlovníček klíčových slov na každé straně dodává důležitou slovní podporu, uváděny rozdíly mezi americkou a britskou angličtinouCheck It Out část obsahuje výčet odborného jazyka a navíc užitečné odkazy na internetové stránkyMini-projekty a kontrolní otázky na konci každého článkuNáměty pro rozsáhlejší projektyVeselý kvíz dává více příležitostí k objevování, rozšiřování slovní zásoby a přináší zábavuDescription: The Macmillan Topics present factual topics in a modern magazine format. They offer challenging insights into the modern intercultural world from a teenager`s viewpoint. Written in direct English, the texts and illustrations are closely integrated for maximum impact.Key featuresThe reader`s personal experience is placed at the centre of the reading process The articles present a variety of text-types, styles and formats Topics related to science, history and the arts provide specialized information viewpoints A Word File glossary of key vocabulary on each page gives essential "while reading" lexical support, with common American and British English differences noted. A Check It Out section provides an up-to-date checklist of specialist language, plus useful websites Mini-projects and Investigation Points at the end of each article encourage the readers to research further A projects section provides ideas for more extensive projects A light-hearted Quiz page gives more opportunities for discovery and fun
Obal:
image
Cena: 199,- Kč

Učebnice > jazykové > angličtina

Cena v e-shopu199,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Macmillan Topics Intermediate - Travel and Tourism

Holden Susan

EAN: 9781405094993

Cena v e-shopu199,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap