Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Matematika - Maturita v pohodě
Popis:


Cílem cvičebnice je poskytnout komplexní přípravu na maturitní zkoušku. Publikace dává žákovi svou strukturou a tématickým zaměřením možnost získat představu o typologii úloh v maturitních testech. Navíc má dostatečný prostor pro psaní vlastních výpočtů. Veškeré výpočty si žáci můžou zkontrolovat po zadání hesla online, včetně komentářů, postupu řešení, vysvětlení, vzorců a dalších podpůrných materiálu. K cvičebnici jsou k dispozici online komentáře. Vypracovaná řešení a online materiály pro Maturitu v pohodě získáte po zaregistrování a zadání přístupového kódu na http://www.vpohode.cz/maturita/.


Obsah:


Úvodní informace
Číselné obory
Algebraické výrazy
Rovnice a nerovnice
Funkce
Posloupnosti a finanční matematika
Planimetrie
Stereometrie
Analytická geometrie
Kombinatorika, pravděpodobnost a statistika
Testy 1–4



Obal:
image
Cena: 229,- Kč

Učebnice > střední školy > matematika

Cena v e-shopu229,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Matematika - Maturita v pohodě

Tomáš Graja

EAN: 9788075631589

Cena v e-shopu229,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap