Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Maxipes Fík - 3 CD
Popis:

Zvukové verze animovaného seriálu Maxipes Fík, který si získal nesmírnou oblibu u dětského publika, vznikaly v osmdesátých letech, brzy po uvedení první série tohoto slavného Večerníčku. Nejprve vyšel titul Maxipes Fík, po něm pak Maxipes Fík jde do světa a nakonec Divoké sny Maxipsa Fíka. Všechny tyto tři verze obsahuje náš komplet. Autor Rudolf Čechura, výtvarník Jiří Šalamoun, vypravěč Josef Dvořák a skladatel hudby Petr Skoumal se zde sešli ve šťastné chvilce, kdy se rodí nesmrtelné dílo. V interpretaci mluvícího obrovského psa, maličké holčičky Áji a jejího rozumného tatínka vytvořil Dvořák jednu ze svých nejlepších uměleckých kreací. Rudolf Čechura, inspirován skutečným bernardýnem, který nehodlal přestat růst, či Jiří Šalamoun kresbami psa, schopného např. doskákat na pružinách svému pánovi pro noviny, nasměrovali seriál k výjimečnosti a Petr Skoumal vše završil skvělou znělkou. Kolik generací malých posluchačů a diváků již zasáhly příběhy tohoto mimořádného psa, který řídí auto, závodí v Chuchli, soudcuje fotbal, je kormidelníkem na lodi, cestuje po světě, aby se pak vždy vrátil zpátky domů ke své milované holčičce Áje! Jeden z nejmilejších Večerníčků o mluvícím psu, v kompletu všech jeho příběhů

Nakladatelství:
Supraphon
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 351,- Kč

CD, Audioknihy, LP > Dětské audioknihy, pohádky na CD

Cena v e-shopu351,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Maxipes Fík - 3 CD

Podnázev: 3 CD

Rudolf Čechura; Josef Dvořák

EAN: 099925619725

Cena v e-shopu351,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Supraphon

Vazba: CD

ISBN: 099-92-56-19725-0

Rozměry (mm): 128 × 140 × 13

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap