Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Mexikopedie - Abecedář mexické kultury
Popis:

27 písmen abecedy, 27 kapitol o mexické gastronomii, historii, umění, lidech a všemožných místních podivnostech. Kniha, která se nečte od začátku do konce, ale každé její prolistování přináší nové chutě, vjemy, pocity a vědomosti. Špetku chilli nevyjímaje.
Mexiko je rozlohou obrovská země, o níž se říká, že jeden život na její poznání nestačí.
Ale proč se o to alespoň nepokusit? Mexikopedie přibližuje v abecedně řazených tématech více či méně známé oblasti mexické kultury, gastronomie, přírody, umění a dějin - od úchvatné rostliny Agáve, přes unikátní indiánské baroko, tajemné oslavy Dušiček, mexickou patronku Pannu Marii Guadalupskou, ikonickou malířku Fridu Kahlo, tajemnou Lacandonskou džungli, migrující motýly monarchy stěhovavé, božská tacos, mexické naháče xoloitzcuintles až po předkolumbovskou šperkařskou metodu ztraceného vosku. A mnoho dalšího. To vše doplněné barevnými ilustracemi a desítkami fotografií.

Autorka, která již několik let v Mexiku žije, čtenářům předkládá autentické zkušenosti, vlastní postřehy a užitečná cestovatelská doporučení včetně řady barevných fotografií ke všem tématům, jimž se v knize věnuje.

Mexikopedie je určena všem, kterým už se Mexiko zvládlo zarýt pod kůži, ale i těm, kteří o jeho návštěvě zatím jen přemýšlejí a hledají poslední pošťouchnutí ke koupi letenky. Potěší však i ty, kteří nejradši cestují třeba jen prstem po mapě a rádi si o cizích krajích čtou. Protože čiré mexické radosti ze života si zaslouží každý z nás.

Obal:
image
Cena: 598,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > dějiny a fakta > dějiny států, měst a národů

Mexikopedie - Abecedář mexické kultury - Eva Kubátová
Cena v e-shopu598,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Mexikopedie - Abecedář mexické kultury

Eva Kubátová

EAN: 9788025733325

3 hodnocení

Cena v e-shopu598,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap