Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Možnost B - vypořádejte se s nepřízní osudu, posilte psychickou odolnost a buďte opět šťastní
Popis:

Zvyšování odolnosti a hledání radosti navzdory nepřízni osudu Po náhlé smrti svého manžela si Sheryl Sandberg byla jistá, že ona ani její děti už nikdy nebudou šťastní. "Žila jsem v prázdnotě," píše, "obrovské prázdnotě, která naplnila mé srdce i plíce a omezila schopnost přemýšlet nebo dokonce dýchat." Její přítel Adam Grant, psycholog z Wharton School z University of Pensylvania, jí poradil, jak aplikovat konkrétní metody, díky kterým se lze zotavit a najít opět chuť do života. Nikdo se nenarodí s dostatečnou mírou odolnosti. Odolnost je sval, který je třeba posilovat. Kniha Možnost B spojuje osobní zážitky Sheryl s Adamovým výzkumem na téma hledání životní energie tváří v tvář nepřízni osudu. Příběh začíná v okamžiku, kdy Sheryl zjistí, že se její manžel Dave Goldberg zhroutil v posilovně. Sheryl otevírá své srdce - i svůj deník - a popisuje všudypřítomný zármutek a izolaci, které po smrti manžela cítila. Možnost B nabízí metody, jak překonat rány osudu, nemoci, ztrátu zaměstnání, přírodní katastrofy i sexuální násilí. Odolnost vychází z hlubin našich duší. I po nejničivějších událostech je možné posunout se vpřed. Možnost B osvětluje, jak pomoci druhým v krizi, jak rozvíjet soucit, vychovat silné sebevědomé děti a vytvořit pevné rodinné vazby, komunity i pracovní kolektivy, které nerozbije žádná životní překážka. "Chci Davea," vykřikla Sheryl čtrnáct dní po smrti manžela. Její kamarád odpověděl: "Možnost A není k dispozici," a pak jí slíbil, že jí pomůže co nejlépe využít možnosti B. Výsledkem je tato kniha.

Počet stran:
240
Nakladatelství:
Via
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 399,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > psychologie > komunikace

Cena v e-shopu399,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Možnost B - vypořádejte se s nepřízní osudu, posilte psychickou odolnost a buďte opět šťastní

Sheryl Sandbergová; Adam M. Grant

EAN: 9788073909192

Cena v e-shopu399,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Via

Vazba: Pevná s přebalem lesklá

Stran: 240

ISBN: 978-80-7390-919-2

Rozměry (mm): 210 × 140 × 36

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap