Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Najím se a zhubnu! - Kompletní průvodce změnou životního stylu
Popis:

Kniha pro všechny, kdo chtějí hubnout bez hladovění a nevěří už na diety. "Každý z nás může mít štíhlou postavu. Jediné, na čem záleží, je CO, KDY a JAK jíte. Skutečně je totiž možné jíst opravdu hodně. Pokud víte, jak na to, můžete v pohodě jíst a přitom hubnout," říká známá poradkyně pro výživu Cecílie Jílková. Ve své knize poskytuje čtenáři vtipnou a čtivou formou praktické návody, jak krok za krokem přejít na nový a účinný způsob stravování. Seznámíme se i s příběhem pětatřicetileté autorky, která většinu svého života trpěla nadváhou. Součástí publikace jsou recepty na chutná teplá i studená jídla. Cecílie Jílková (narozena v Praze r. 1981) je česká spisovatelka, novinářka a scenáristka, dcera spisovatelů Ludvíka Vaculíka a Lenky Procházkové. V posledních letech se věnuje především tématu zdravého hubnutí, je autorkou webu Najím se a zhubnu.cz, kde publikuje vlastní recepty na zdravá jídla. Je také lektorkou kurzů o zdravé stravě a kvalifikovanou poradkyní pro výživu. Specializuje se na redukční výživu, dietologii, psychologii výživy, sportovní výživu, nutriční prevenci a alternativní směry ve výživě.

Počet stran:
184
Nakladatelství:
Procházka Publishing
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 385,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > kuchařky > diety, výživa, knihy o hubnutí

Najím se a zhubnu! - Kompletní průvodce změnou životního stylu - Cecílie Jílková
Cena v e-shopu385,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Najím se a zhubnu! - Kompletní průvodce změnou životního stylu

Podnázev: Kompletní průvodce změnou životního stylu

Cecílie Jílková

EAN: 9788090655508

Cena v e-shopu385,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Část edice: Najím se a zhubnu!

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Procházka Publishing

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Stran: 184

ISBN: 978-80-906555-0-8

Rozměry (mm): 255 × 215 × 18

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap