Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Nejlepší restaurace 2023 oceněné Zlatými lvy
Popis:

Prestižní gastronomický průvodce Nejlepší restaurace 2023 oceněné Zlatými lvy představuje aktuální výběr nejlepších restaurací v Česku. Na 240 stranách najdete prezentace více než stovky nejlepších restaurací z celého Česka s množstvím ilustračních fotografií a důležitých i aktuálních informací pro hosty. Tak jako řada průvodců z minulých let patří i ten letošní mezi nezbytnost a současně ozdobu knihovny každého příznivce zážitkové gastronomie.


Zbrusu nová knižní publikace čtenářům přináší přehled nejkvalitnějších gastronomických podniků České republiky pro rok 2023, jež získaly ocenění v podobě Zlatých lvů. Čím více Zlatých lvů restaurace obdrží, tím vybranější zážitek může gurmán při její návštěvě očekávat.
Oceněné restaurace jsou v průvodci představeny na samostatných dvoustranách, které obsahují základní informace o každé provozovně. Kromě krásných fotografií interiérů jednotlivých restaurací, čtenáře prostřednictvím knihy oslovují jejich hrdí zástupci – od šéfkuchařů přes majitele až po manažery, kterým jsme položili pět dotazů. Z odpovědí se dozvíte více o konceptu restaurace, jaká jsou ta její „nej“, jaké novinky se chystají a třeba také za jakým oblíbeným jídlem se hosté znovu vracejí…
Také v letošním průvodci naleznete TIP 2023 podle nakladatelství TopLife Czech – nové restaurace, které do hodnocení navrhli naši inspektoři, v průvodci jsou viditelně označeny pečetí se zlatou lví korunkou. Zlatá lví korunka poukazuje na ty podniky, které by měly být v hledáčku všech příznivců špičkové, chceme-li zážitkové gastronomie.


Knižní publikace přinášející výběr nejlepších restaurací vychází tradičně poslední měsíc kalendářního roku. Letos je to už 2. prosince. Samozřejmostí je vysoká polygrafická kvalita a vysoká kvalita tisku i provedení knihy

Obal:
image
Cena: 690,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > kuchařky > gastronomie

Nejlepší restaurace 2023 oceněné Zlatými lvy - TopLife Czech
Cena v e-shopu690,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Nejlepší restaurace 2023 oceněné Zlatými lvy

TopLife Czech

EAN: 9788090721364

Cena v e-shopu690,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap