Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
New English File Elementary Workbook with MultiRom Pack
Popis:
Jazyková úroveň: Beginner, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper Intermediate, Advanced Popis:Učebnice, učebnice rozdělená na půl v balíčku vázaná i s pracovním sešitem a CR-ROMem (tzv. Multipack), pracovní sešit s audio a CD-ROM (s klíčem nebo bez), učitelská příručka, audio kazety nebo audio CD, studentská kazeta nebo audio CD, kazeta pro studenta listen and speak - pro poslech v autě nebo doma (k dílům 1 a 2), DVD k novým dílům, příručky s obchodní angličtinou, iTools, iPacks, internetové stránky. Hlavní znaky: o Šestidílný kurz pro středoškoláky a dospělé studenty. o Humor, zábava, motivace studentů. o Důraz na komunikativní schopnosti studentů a jejich jazykovou vybavenost nutnou pro běžnou praxi, obzvláště pak při různých společenských a pracovních příležitostech. o Word bank - obrázkový slovník 500 slov seřazených do tématických celků na konci učebnice. o Travel with English - základní fráze nutné pro cestování. o Dokonalá metodická příručka má v každém díle přes 60 stran kopírovatelných doplňkových aktivit (60-120 hodin). o Zdarma testy ke všem dílům na vyžádání v kancelářích OUP. o Anglicko-český slovníček naleznete zde http://www.oup.com/elt/catalogue/teachersites/englishfile/?cc=cz Doplňkové materiály:New English File DVDPractical English - doplňkový materiál k učebnicím nového vydáníEnglish File Business Resource BookOxford Practice Grammar Série gramatik s CD-Rom od začátečníků pro pokročilé Oxford Elementary Learner`s Dictionary- užitečný výkladový slovník při prvních krocích v učení. Oxford Wordpower DictionaryVýkladový slovník s CD-Romem pro středně pokročilé Oxford Advanced Learner`s DictionaryOsmé vydání nejoblíbenějšího a nejprodávanějšího výkladového slovníku (první vydání A. S. Hornby 1948) Oxford Bookworms LibraryOblíbené četby pro začátečníky i pokročilé
Obal:
image
Cena: 442,- Kč

Učebnice > jazykové > angličtina

New English File Elementary Workbook with MultiRom Pack - Oxenden Clive
Cena v e-shopu442,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

New English File Elementary Workbook with MultiRom Pack

Oxenden Clive

EAN: 9780194387668

Cena v e-shopu442,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap