Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Novak Djokovič - Příběh tenisového krále
Popis:

Klaun. Anebo také komediant. A jestli chcete třeba i šašek a šoumen. Potřeštěný blázen, anebo zbožňovaný bavič. Prostě Joker. Šprýmař. Anebo v jeho případě Djoker. Takovou přezdívku mu dali, když vtrhl do světových arén. Publikum fascinoval nejen svým nesporným tenisovým uměním, ale i optimismem a radostí, kterou rozdával nikoli po hrstech, ale po celých náručích. Především je to ale třetí tenista v historii, který triumfoval na všech čtyřech grandslamových turnajích za sebou – Novak Djokovič. Sportovní novinář Zdeněk Pavlis sleduje životní cestu Novaka Djokoviče z Bělehradu až na tenisový trůn, všímá si toho, co musel obětovat, smeká před jeho talentem a energií, kterou do tenisu dává. Na této čtivé biografii se podílel také osobní trenér Marián Vajda a vznikala s vědomím samotného Novaka Djokoviče.

Obal:
image
Cena: 369,- Kč

Beletrie pro dospělé > biografie, životopisy, paměti > sportovci a trenéři

Cena v e-shopu369,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Novak Djokovič - Příběh tenisového krále

Zdeněk Pavlis

EAN: 9788075054180

1 hodnocení

Cena v e-shopu369,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap