Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
O žirafě, která si chtěla koupit košili / The Giraffe that Wanted to Buy a Shirt
Popis:

Soubor šesti pohádek O žirafě, která si chtěla koupit košili je duální - bilingvní čítankou - levá strana knihy je anglická, na pravé straně je symetricky vysazen původní český text. Nabízíme 2. vydání této čítanky, rozšířené o křížovky s citáty a tajenkami, vážícími se k jednotlivým povídkám a slovíčka určená k rozšíření slovní zásoby a konverzaci v daných tematických okruzích. Kniha je vhodná jak pro samostudium dětí i dospělých, tak jako doplněk klasických učebnic angličtiny. Pro ZŠ je optimální užití pro děti od 3. do 8. třídy, podle úrovně a zájmu. Číst z ní lze ale i dětem mladším, doma či na mateřských školách, na druhé straně texty mohou číst starší děti, studenti, dospělí. Příběhy povídek jsou humorné, s nadsázkou a trochou parodie na náš dnešní moderní svět.
Autor pohádek Tomáš Kepka je filmový režisér, dramaturg, vysokoškolský pedagog. Pohádky doprovázejí vtipné dětské ilustrace. Definitivní korekturu překladu provedl rodilý mluvčí, překladatel a pedagog na Univerzitě Palackého v Olomouci PhDr. Matthew Sweney Ph.D.
V povídkách i při překladu bylo dbáno na běžnou moderní slovní zásobu dětí, texty jsou z tematických okruhů - rodina, domov, město, nákupy, zvířata, zdraví, dětská tvořivost apod. V české i anglické části je použit spisovný, ale pro konverzaci vhodný jazyk.
Publikace má 120 stran, text je psán záměrně velkými typy písma, aby se děti mohly v textu na stránce a jeho odpovídajícím překladu dobře orientovat. V dolní části každé stránky jsou volné řádky pro poznámky, slovíčka. Knížka je vhodným doplňkem klasických učebnic angličtiny, čítankou, volným zábavným textem.
Kniha je nejen výukovým materiálem, ale humorné povídky nabízejí čtenářům i příjemnou zábavu. Vede děti ke spolupráci, tvořivému myšlení, citu pro bližní - ať jsou to lidé nebo zvířátka, k pocitu sounáležitosti, k morálce a vytváření harmonických vztahů. Každá z pohádek má i podtexty, glosující naši společnost, které ocení dospělý čtenář. Tajenky křížovek jsou postaveny na citátech významných autorů, které se dotýkají svojí "filosofií" tématu konkrétní pohádky.

Obal:
image
Cena: 230,- Kč

Dětská naučná literatura > cizí jazyky pro děti

O žirafě, která si chtěla koupit košili / The Giraffe that Wanted to Buy a Shirt - Tomáš Kepka
Cena v e-shopu230,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

O žirafě, která si chtěla koupit košili / The Giraffe that Wanted to Buy a Shirt

Tomáš Kepka

EAN: 9788090586925

Cena v e-shopu230,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap