Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Objective Advanced 3rd Edition Teacher´s Book with Teacher´s Resources Audio CD/CD-ROM
Popis:
Třetí vydání anglického kurzu určeného k přípravě na zkoušku CAE - metodická příručka pro učitele s poslechovým CD/ CD-ROMem Popis: Objective Advanced je zcela aktualizované vydání nejprodávanějšího titulu pro přípravu na CAE. Krátké lekce se zaměřují na aktuální a zájímavá témata a kombinují systematickou přípravu na zkoušky se zaměřením na zlepšení celkové jazykové úrovně studenta. Součástí Student`s Booku je i CD-ROM, kde naleznete další procvičování jazykových dovedností. Teacher`s Resources Audio CD/CD-ROM, který je součástí Teacher`s Booku zase obsahuje dva kompletní CAE testy. Pracovní sešit obsahuje audio CD s dalšími poslechovými cvičeními. Hlavní znaky: o 25 krátkých lekcí nabízejí zábavu, intenzivní přístup ke studiu. o `Writing folders` rozvíjí veškeré dovednosti, které potřebujete ke zvládnutí písemné části zkoušky - oblast, která bývá pro studenty nejnáročnější. o `Exam folders` zahrnuje užitečné rady pro každou jednotlivou část zkoušky, studenti se dozví, co v jednotlivých částech zkoušky očekávat a jak dosáhnout nejlepšího výsledku. o Pravidelná opakování v každé lekci se znovu vrací k probraným jazykovým strukturám a slovní zásobě. o The student`s CD-ROM: interaktivní aktivity zaměřené na procvičování jazykových dovedností i slovní zásoby. o Kurz vychází z materiálů The Cambridge English Corpus, výsledkem je výuka aktuální, autentické angličtiny s důrazem na oblasti, které jsou pro studenty nejtěžší. o texty na úrovni C2 jsou přidány pro studenty, kteří uvažují o vyšší úrovni zkoušky. o Učitel má k dispozici kompletní procvičovací testy, aby si ověřil pokrok studentů.
Obal:
image
Cena: 820,- Kč

Učebnice > jazykové > angličtina

Cena v e-shopu820,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Objective Advanced 3rd Edition Teacher´s Book with Teacher´s Resources Audio CD/CD-ROM

O´Dell Felicity

EAN: 9780521181730

Cena v e-shopu820,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap