Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Obrázkovník pro nácvik správného chování - Etiketa
Popis:
Svět je místo, kde žije spousta lidí, a je dobré vědět, jak se k sobě můžeme navzájem chovat, aby to bylo také místo, kde se dá zažít spousta legrace a kde je nám spolu dobře. Někdy je dobré říci "Ahoj.", jindy "Dobrý den.", někdy je třeba si umýt ruce, jindy uklidit hračky. Tato publikace je určena především dětem od dvou do šesti let, které je dobré seznamovat se základy dobrého chování názornou formou, za užití konkrétních příkladů. Užít tuto knihu ale mohou i děti mladší dvou let nebo naopak děti starší, čerství školáci. Kniha je zpracována přístupnou metodou obrázků, která je srozumitelná dětem s běžným vývojem i dětem s určitým hendikepem, například s de?citem v představivosti, dětem sociálně naivním nebo dětem s poruchou autistického spektra či s opožděným mentálním vývojem. Účelem této publikace není děti poučovat, ale naučit dobrému chování. Je vázána v kroužkové vazbě, proto je jednodušší od sebe oddělit žádoucí a nežádoucí jednání.
Obal:
image
Cena: 320,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > pedagogika > výchova dětí

Obrázkovník pro nácvik správného chování - Etiketa - Hana Zobačová
Cena v e-shopu320,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Obrázkovník pro nácvik správného chování - Etiketa

Hana Zobačová

EAN: 9788088163862

Cena v e-shopu320,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap