Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Očkování pro a proti
Popis:

Příručka pro všechny rodiče, kteří chtějí být objektivně informovaní nejenom o pozitivech očkování, ale také o jeho nežádoucích účincích. Obsáhlé až vyčerpávající údaje, které známý německý lékař Martin Hirte během své dlouholeté praxe získal a dokládá je nezvratnými čísly lékařských výzkumů, se nedozvíte z reklam farmaceutických firem a patrně ani v ordinaci průměrného lékaře. Najdete zde rozebraná pozitiva i rizika všech vakcín, které jsou v ČR pro děti povinné. Aktualizované vydání obsahuje nově také informace o očkování proti pneumokokům, klíšťové encefalitidě, chřipce, rakovině děložního čípku, meningokokům a planým neštovicím. Kromě převážně dětských nemocí jsou zde popsána i očkování před cestou do exotických zemí. Autor nečiní rozhodnutí za rodiče. Tím, že jim předkládá všechna dostupná pro a proti, je nutí přemýšlet nad samotnou podstatou očkování. Kniha navíc obsahuje rozbor právní situace očkování v ČR, která svou direktivností bere rodičům právo na spolurozhodování o zdraví svých dětí a množstvím povinných vakcín vybočuje z normální evropské praxe. Doplňková kapitola je věnovaná očkování proti TBC, které se ve většině rozvinutých zemí provádí kvůli jeho rizikům pouze výběrově. 


Máme i další knihy na téma očkování:


OČKOVÁNÍ V ČESKÉ REPUBLICE - Jana Dáňová; Jitka ČástkováOČKOVÁNÍ V OTÁZKÁCH A ODPOVĚDÍCH PRO PŘEMÝŠLENÍCÍ RODIČE - Alexander KotokOČKOVÁNÍ PRO A PROTI - Martin HirteOČKOVÁNÍ - Jiří BeranOčkování - obchod se strachem - Gerhard BuchwaldKNIHA O OČKOVÁNÍ - Sears W. Robert

Obal:
image
Cena: 399,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > zdraví > prevence a léčení nemocí

Cena v e-shopu399,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Očkování pro a proti

Martin Hirte

EAN: 9788090436121

2 hodnocení

Cena v e-shopu399,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap