Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Ohnivá Venuše, studený Mars
Popis:

Četné výzkumy prokazují, že chování mužů a žen má biologický základ - hormony. John Gray na základě těchto nových poznatků vysvětluje, jak ženský hormon oxytocin a mužský hormon testosteron ovlivňují naše jednání a pocit spokojenosti ve vztahu. Zatímco Marťan se cestou z náročného zaměstnání těší, jak si doma lehne k televizi a takříkajíc vypne, jeho žena Venušanka po celodenním shonu touží po tom, aby jí manžel naopak věnoval svou pozornost a vyslechl si vše, co ji trápí. A problém je na světě. Odlišné hormonální nastavení obou pohlaví spolu se stresem, kterému dnes čelíme, vyvolává odlišná očekávání. Každodenní spory jsou však zcela zbytečné, pochopíme-li, co každý z nás potřebuje, a pokusíme-li se mu to poskytnout. John Gray nabízí jednoduché tipy a praktické informace, s nimiž budete moci zajistit stabilní přísun hormonů dobré nálady sobě i svému protějšku, a vytvořit tak harmonické prostředí pro láskyplný vztah plný vzájemného pochopení. V knize Ohnivá Venuše, studený Mars se mimo jiné dozvíte:
-  jak odlišně funguje ženský a mužský mozek,
- jaký vliv mají na naši náladu hormony oxytocin a testosteron,
- o škodlivých účincích stresových hormonů na naše zdraví,
- způsoby, jak efektivně doplňovat hladinu antistresových hormonů,
- význam hladiny krevního cukru,
- které superpotraviny" napomáhají k navození dobré nálady,
- proč menopauza a "mužopauza" nemusí být tak problematickým obdobím,
- jak účinně používat Venušiny hovory v rámci partnerské komunikace.

Počet stran:
272
Nakladatelství:
PRÁH
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 299,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > sex a partnerské vztahy > partnerské vztahy

Ohnivá Venuše, studený Mars - John Gray
Cena v e-shopu299,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Ohnivá Venuše, studený Mars

Podnázev: Hormonální rovnováha - klíč ke spokojenému (nejen) milostnému životu

John Gray

EAN: 9788072525003

Cena v e-shopu299,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: PRÁH

Vazba: Pevná s přebalem lesklá

Stran: 272

ISBN: 978-80-7252-500-3

Rozměry (mm): 215 × 156 × 25

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap