Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Onestopenglish Prepay
Popis:
Předplaťte si službu The Staff Room a vybírejte a stahujte pracovní listy bez omezení. Vybírat můžete z materiálů pro děti i dospělé, obecnou i obchodní angličtinu, Academic English, ESP, CLIL, přípravu na zkoušky a další. ( single kod ) Popis:Nakladatelství Macmillan vám nabízí přes 7 000 pracovních listů za roční poplatek 1195 Kč.Předplaťte si službu The Staff Room a vybírejte a stahujte pracovní listy bez omezení. Vybírat můžete z materiálů pro děti i dospělé, obecnou i obchodní angličtinu, Academic English, ESP, CLIL, přípravu na zkoušky a další. Více na www.onestopenglish.comŽádná práce navícZe stránky www.onestopenglish.com si stáhnete vše, co je k použití aktivity v hodině třeba - pracovní list pro studenty, pokyny pro učitele, řešení úloh. Pokud to aktivita vyžaduje, jsou připraveny také vizuální podněty - karty, obrázky apod., které stačí jen vytisknout. K poslechovým aktivitám si stáhnete i nahrávku a můžete si vytisknout její přepis. Jak hledat?V pravé části stránky najdete vyhledávání Quick search. Vyberte kritéria a klikněte na tlačítko Go. Mějte na paměti, že stránka www.onestopenglish.com nemůže obsahovat pracovní list pro každou kombinaci kritérií, musela by jich obsahovat více než milión. Volte proto vždy dvě až tři kritéria.Jak to funguje?Materiály na onestopenglish.com jsou rozděleny do 3 kategorií:materiály nijak neoznačené jsou k dispozcii všem zdarma materiály označené symbolem modrého klíče jsou k dispozici registrovaným uživatelům, registrace i stahování materiálů je zdarma materiály označené symbolem zlatého klíče jsou k dispozici předplatitelům služby The Staff Room, ostatní uživatelé si je stáhnout nemohou.
Obal:
image
Cena: 1390,- Kč

Učebnice > jazykové > angličtina

Cena v e-shopu1390,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Onestopenglish Prepay

kolektiv autorů

EAN: 9790230751483

Cena v e-shopu1390,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap