Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Pantáta Bezoušek - DVD digipack
Popis:

Josef Bezoušek se vypravil do Prahy navštívit svého syna advokáta. Syn, snacha i vnučky ho přijali s otevřenou náručí. Pantáta si na nové prostředí brzy zvykne. Užívá si procházek i městských atrakcí. Nevědomky se však zamíchá do příběhu zakázané lásky synovy švagrové, která miluje chudého mladíka. Její otec se na Bezouška naštve, že ji v její lásce podporuje. Pantáta se snaží celou záležitost urovnat ku prospěchu nešťastných milenců… Ve filmu je zachycena část inscenace "Prodané nevěsty" v Národním divadle v režii Josefa Munclingera. Tento námět byl již v českém filmu zpracován pod stejným názvem režisérem Karlem Lamačem roku 1926. Film byl poprvé uveden na Filmových žních ve Zlíně 31. 7. 1941.


délka: 89 min.
barva: černobílý
rok výroby: 1941
studio: Nationalfilm
země původu: ČR
premiéra: 7. 11. 1941
režie: Jiří Slavíček
scénář: Karel Steklý
předloha: Karel Václav Rais - román Pantáta Bezoušek
kamera: Jaroslav Blažek
architekt: Ferdinand Fiala
hudba: Jiří Fiala
obsazení: Jaroslav Vojta, Ladislav Boháč, Zita Kabátová, Vlasta Matulová, Karel Hašler, Jan Pivec, Jindřich Plachta, Milada Smolíková, Ella Nollová, Marie Blažková, Václav Vydra st., Rudolf Hrušínský st., Josef Kemr
obraz: 4:3 PAL, region ALL
zvuk: Dolby Digital 2.0
jazyková verze: česká
titulky: české pro neslyšící
typ nosiče: DVD-5, DVD digipack

Obal:
image
Cena: 99,- Kč

DVD a Blu-Ray

Cena v e-shopu99,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Pantáta Bezoušek - DVD digipack

neuveden

EAN: 8595052206873

Cena v e-shopu99,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap