Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Pět Tibeťanů po česku
Popis:

Chceš pocítit, jaká energie v tobě vězí? Ať jsi mladý, starý, gymnasta, nebo méně ohebný - každý je schopný zvládnout pět jednoduchých cviků, které uplatní ve svém denním režimu. Doplněk aktivního a duchovního života je právě systém pěti jogistických ritů. Dodá stálou krásu a nenaruší chod orgánů. Zaručí dobrou tělesnou kondici, protože pracuje s každým svalem. Vyrovná páteř, okysličí klouby. Přinese správné a naprosté uvolnění. Jedná se o výborné doplnění sportů, kterým se člověk věnuje, nebo nahradí cvičení, do kterého se zbytečně nutí. Pět Tibeťanů je životní filozofie, do níž se člověk postupně noří. Je to životní cesta. Působením energie cviků automaticky přemýšlíme o svém těle. Podporujeme jeho funkce. Začínáme se mít rádi. Dbáme na správné životní podmínky, způsob stravování, hlídáme si myšlenky, pocity, emoce i působení vlivu okolí. V knize je podrobně popsaný návod jak žít s Pěti Tibeťany.

Obal:
image
Cena: 220,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > sport rekreačně i profesionálně > cvičení, fitness, pilates, posilování...

Cena v e-shopu220,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Pět Tibeťanů po česku

Renata Macounová

EAN: 9788075200525

Cena v e-shopu220,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap