Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Písanka (2. díl) pro 3. ročník. Nevázané písmo Nova Script
Popis:
Nevázané písmo Nova Script je jednoduché, vychází z tvarů tiskacích písmen a tím udržuje princip jedné náročnosti. Je typograficky i didakticky na úrovni, která odpovídá současným trendům ve výuce psaní. Vzhledem k jednoduchým tvarům bez okrasných prvků dává prostor pro individuální rozvoj rukopisu.Jednoduché písmo s jasným oddělením grafémů výrazně zpřístupňuje psaní žákům se speciálními vzdělávacími potřebami a také je jednodušší pro leváky. Při jeho výuce na rozdíl od vázaného psacího písma jsou zde do jisté míry sníženy nároky na grafomotoriku, což se může příznivě odrazit na motivaci k práci a tím i na celkovém vztahu k osvojování dovednostem.Pro 3. ročník jsou připraveny 2 písanky formát A5, každá je určená na jedno pololetí. V písankách se kromě procvičování psaní nevázaným písmem také dále procvičuje čtení psacího písma - slova a věty psané psacím písmem jsou určeny ke čtení a k přepisu do nevázaného písma.NOVA33-73N
Obal:
image
Cena: 31,- Kč

Učebnice > základní školy > český jazyk

Cena v e-shopu31,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Písanka (2. díl) pro 3. ročník. Nevázané písmo Nova Script

Andrýsková Lenka

EAN: 0340106

Cena v e-shopu31,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap