Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Pokojové rostliny v praxi
Popis:

Nejnovější studie potvrzují, že rostliny jsou nejen krásné na pohled, ale dokážou i čistit vzduch, rozjasnit naši náladu a snižovat míru stresu. Tato obsažná publikace nabízí široký výběr osvědčených i netradičních druhů a rovněž ukázky interiérových návrhů, které oživí vaši domácnost. Pro každou místnost se najde ta správná kombinace, která potěší oko, dodá prostoru na originalitě a péče vám nezabere příliš času. Vyberte si z jednotlivých profilů - ať už jsou to rostliny ozdobné listem, květiny rozmanitých tvarů a barev, elegantní orchideje, roztomilé drobné kaktusy a sukulenty, formy s jemnými převislými stonky, nebo vysoké palmy - z nabídky 175 pokojových rostlin si vybere každý. U všech druhů je uvedena vhodná teplota, světlo, vlhkost, výška a šířka a nároky na péči.

Obal:
image
Cena: 499,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > příroda, přírodní vědy > rostliny

Cena v e-shopu499,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Pokojové rostliny v praxi

Baileyová Fran, Allawayová Zia

EAN: 9788076177789

Cena v e-shopu499,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap