Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Pracovní karty a šablony pro činnostní učení matematice 6.roč Tvořivá škola
Popis:
Karty a šablony pro činnostní učení matematice v 6. ročníku jsou souborem pomůcek sestaveným na základě mnohaleté praktické zkušenosti. Obsahují vybrané postupy vytvořené za účelem činnostního vyvozování a procvičování učiva matematiky v 6. ročníku ZŠ. Všechny karty a šablony jsou doplněny metodickým návodem. Formát A4. Pomůcky zařazené do souboru umožňují efektivní procvičení učiva a aktivní zapojení všech žáků do výuky. Vedou k rozvoji komunikace a logického myšlení. Lze je využívat průběžně po celý školní rok Jednotlivé pomůcky si pro žáky snadno nakopírujete. Činnosti s pomůckami provádějte vždy krátce a často. Práce s nimi je pro žáky zábavou, která naučí. Obsah: 1. STAVEBNÍ POČÍTÁNÍ - procvičování součtu a rozdílu přirozených čísel a desetinných čísel, procvičení pamětního počítání u malých čísel nebo sčítání a odčítání víceciferných čísel vedle sebe 2. NULY A ČÍSLICE - opakování řádů přirozeného i desetinného čísla, vyvozování desetinných čísel, sčítání a odčítání přirozených a desetinných čísel, násobení a dělení desetinného čísla 10, 100, 1 000 3. ČÍSELNÉ OSY BEZ ČÍSEL - využívá se ke znázornění desetinných čísel a k činnostem s nimi 4. ČÍSELNÉ OSY S PŘEDEPSANÝMI DESETINNÝMI ČÍSLY 5. SMYČKY S DESETINNÝMI ČÍSLY - procvičování početních operací s desetinnými čísly 6. MAGICKÉ ČTVERCE - procvičování sčítání, odčítání a dočítání, lze použít pro čísla přirozená, desetinná, racionální atd. 7. KARTOTÉKA PŘÍKLADŮ PRO PROCVIČOVÁNÍ DĚLENÍ A NÁSOBENÍ ČÍSEL S NULAMI 8. ČTVERCOVÁ SÍŤ VE FORMÁTU A4 - čtvercová síť s rozměrem čtverce 1 cm je nedílnou součástí činnostního učení ve všech ročnících ZŠ. V 6. ročníku slouží k vyznačování jednoduchých obrazců - čtverců, obdélníků a obrazců z nich složených. 9. ČTVERCOVÁ SÍŤ S VYZNAČENÝM DECIMETREM ČTVEREČNÍM 10. ČTVERCOVÁ SÍŤ S MALOU NÁSOBILKOU 11. STOVKOVÁ TABULKA PRO HRY S ČÍSLY - ZNAKY DĚLITELNOSTI 12. MĚŘENÍ ÚHLŮ, VLASTNOSTI ÚHLŮ TROJÚHELNÍKŮ, DVOJICE ÚHLŮ 13. PŘEHLED TROJÚHELNÍKŮ 14. TABULKA PRO PŘEVOD JEDNOTEK DÉLKY - lze vhodně využít pro pochopení vztahů mezi jednotkami délky a také při procvičování představ o desetinných číslech.
Obal:
image
Cena: 175,- Kč

Učebnice > základní školy > matematika, fyzika, chemie, informatika

Cena v e-shopu175,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Pracovní karty a šablony pro činnostní učení matematice 6.roč Tvořivá škola

Randáčková Marie

EAN: 1000000004861

Cena v e-shopu175,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap