Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Právo občanské I-V
Popis:

V ediční řadě Klasická právnická díla vychází učebnice prof. Jana Krčmáře doprovázená předmluvou prof. JUDr. Jana Kuklíka, DrSc., děkana Právnické fakulty Univerzity Karlovy. Jde o unikátní vydání obsahující všech pět dílů v posledních vydáních. Dílo je aktuální zvláště dnes, v době rekodifikace soukromého práva.


Nový občanský zákoník, navazující na obecný občanský zákoník z roku 1811, přinesl před právní praxi i teorii řadu nových problémů, k jejichž řešení nedává novější odborná literatura návod. I z tohoto důvodu nakladatelství Wolters Kluwer vydává řadu stále živých klasických právnických děl, která se zabývají právě výkladem obecného zákoníku občanského a jsou neocenitelnou pomůckou při aplikaci nové úpravy. Nyní vychází pětidílná učebnice občanského práva od nejuznávanějšího civilisty působícího na meziválečné a částečně i poválečné pražské právnické fakultě – Právo občanské od prof. Jana Krčmáře, žáka Antonína Randy a učitele Viktora Knappa. Tato učebnice je v několika směrech unikátní. Jde o jedinou původní českou učebnici zahrnující celou oblast tehdejšího občanského práva, navíc částečně zachycující i právní stav po roce 1945; ovlivnila myšlení celé válečné a zčásti i poválečné právnické generace a náleží jí i čestné místo v současných knihovnách. Myšlenky v ní obsažené by rozhodně neměly být opomenuty při výkladu nového občanského zákoníku. Reprint Krčmářovy učebnice je vynikajícím nakladatelským počinem, který si právem činí nárok na vstřícné přijetí odbornou právnickou veřejností.


JUDr. Jiří Spáčil, soudce Nejvyššího soudu ČR, editor řady Klasická právnická díla

Počet stran:
1384
Nakladatelství:
Wolters Kluwer
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 5795,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > právo, zákony

Cena v e-shopu5795,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Právo občanské I-V

Jan Krčmář

EAN: 9788074784118

Cena v e-shopu5795,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Wolters Kluwer

Stran: 1384

ISBN: 978-80-7478-411-8

Rozměry (mm): 240 × 165 × 139

Hmotnost (g): 200

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap