Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Příhody kocoura Mikeše a Chytré kmotry lišky CD
Popis:

Pohádky Josefa Lady patří k jistotám literatury pro děti, neztrácejí po letech nic na své oblibě, takže se samozřejmě stávají vděčným námětem různých dramatických podob. Na prvním ze dvou CD naší kompilace jsou vybrány dva dramatizované příběhy ze života slavné postavičky mluvícího kocoura Mikeše (jak jel s Pašíkem na pouť a jak kradl s Pepíkem Ševců hrušky). Vypravěčem je Lubomír Lipský, Mikeše mluví Jaroslav Kepka, ožívají zde všechny postavičky hrusické návsi - prasátko Pašík, strýcové, tetičky, i hrušky na stromě. Na povedené kousky neobyčejného kocourka navazuje četba z dalších Mikešových příhod ve škole, jeho odchod do ciziny i slavný návrat z domů. Druhé CD patří celé chytré kmotře. Vynalézavá liška obelstí uzenáře Špejlíka, ale vzápětí se mu odmění nálezem ztracených peněz. Také vystraší v lese při zkoušce na myslivce i pana knížete, který ji za odměnu učiní hajným. Alena Vránová je ona všemi mastmi mazaná kmotra liška a z řady liščiných spoluhráčů to jsou všichni obyvatelé hájovny a navíc - psi Hektor a Sultán i sám kníže pán, Svatopluk Beneš. Populární hrdinové Josefa Lady - mluvící koucourek a chytrá liška - v jednom kompletu.

Nakladatelství:
Supraphon
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 297,- Kč

CD, Audioknihy, LP > Dětské audioknihy, pohádky na CD

Příhody kocoura Mikeše a Chytré kmotry lišky CD - Josef Lada; Alena Vránová; Jaroslav Kepka; Jiřina Jirásková
Cena v e-shopu297,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Příhody kocoura Mikeše a Chytré kmotry lišky CD

Josef Lada; Alena Vránová; Jaroslav Kepka; Jiřina Jirásková

EAN: 099925612023

Cena v e-shopu297,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Supraphon

Vazba: CD

Rozměry (mm): 125 × 145 × 12

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap