Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Proč je bdělá pozornost lepší než čokoláda
Popis:

Zajímá vás, jak můžete praktikováním bdělé pozornosti čelit stresu, zlepšit pracovní výkon, zbavit se bolesti a celkově prohloubit zdraví a pocit životní spokojenosti? V této jedinečné příručce Davida Michieho se dozvíte o skutečné podstatě bdělé pozornosti, o její transformativní síle a opravdových důvodech, proč buddhističtí mniši meditují.


Důsledkem vědomého života je zjištění, že svými myšlenkami nemusíte být zcela ovládáni, ale můžete je i pozorovat. Když začnete aktivně ovlivňovat to, co probíhá ve vaší mysli, a převezmete odpovědnost za směr a dráhu svých myšlenek, můžete také rozhodovat o tom, kudy a kam vás myšlenky povedou. Bdělá pozornost je síla, která skutečně dokáže změnit život, a tato kniha je skvělým průvodcem na cestě k objevení sebe sama. Po jejím přečtení vám čokoláda bude chutnat ještě víc!

Počet stran:
256
Nakladatelství:
Synergie
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 299,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > psychologie > rozvoj osobnosti, sebepoznání

Cena v e-shopu299,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Proč je bdělá pozornost lepší než čokoláda

Podnázev: Průvodce na cestě k vědomému životu

David Michie

EAN: 9788073703653

Cena v e-shopu299,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: Synergie

Vazba: Pevná s přebalem matná

Stran: 256

ISBN: 978-80-7370-365-3

Rozměry (mm): 215 × 140 × 22

Recenze

5.8.2016 19:41Renata

 Milovala jsem Michieovu Dalajlamovu kočku. A až když jsem tento titul dočetla, při pohledu do kočičích očí jsem si uvědomila, že opět jenom vzal staré známé a jím milované téma „bdělá pozornost, meditace, uvědomování si přítomnosti bytí“ a přepsal ho. Tentokrát do učebnicové, dokumentární, přesvědčivé formy. Stále platí, že právě od koček bychom se mohli učit právě udržování té bdělé pozornosti, plnosti věnované energie právě tomu, co děláme. Díky této knize jsem si uvědomila, jak málo žiju. A tak jsem to díky tomu změnila. Stačil měsíc a viděla jsem výsledky, urovnal se mi život a lépe jsem spala. Pro začátek to stačí, co myslíte?

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap