Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
RAKOVINNÉ BUŇKY NEMAJÍ RÁDY SLUNCE
Popis:
Bez slunce by nebylo života na Zemi. Ještě před několika lety se léky využívaly pro svou léčivou moc. Ale v dnešní době pro nás představují i jakéhosi démona, který ohrožuje naše zdraví. Antibiotika a strach z rakoviny kůže dávají zapomenout na pozitivní vlastnosti slunečních paprsků.

Nebojte se slunce, vaše tělo ho potřebuje

Knížka Rakovinným buňkám se nelíbí slunce ukazuje, jak je sluneční světlo důležité pro naše zdraví. Bez slunce máme deficit vitaminu D, který je nutný pro regulaci řady procesů téměř ve všech buňkách těla. 70 až 90 procent lidí v Německu, Rakousku a Švýcarsku trpí nedostatkem vitaminu D a neví, že to v mnoha případech může vést k rakovině.

Dopřejte si léčivou sílu vitaminu D

„Sluneční hormon“ může mít vliv nejen na zlepšení kvality a prodloužení života, ale je zvláště důležitým klíčem k prevenci: vitamin D snižuje riziko rakoviny a potlačuje růst zhoubných nádorů. Chrání také proti křivici a cukrovce, zpomaluje úbytek kostní hmoty, posiluje svaly, zlepšuje imunitní systém, produkuje tělu vlastní antibiotika, chrání nervové buňky a snižuje krevní tlak.

Sluneční hormon

Preventivní medicína Dr. Jörga Spitze a odborníka na vitamin D Dr. Williama B. Granta nastiňuje nejnovější výzkum UV záření a ukazuje sluneční hormon, kterým si může člověk určit a upravit hladinu vitaminu D, dále nabízí cenné a praktické rady, jak používat léčivou moc slunce k vyhnutí se nebo zmírnění chorob, jako jsou rakovina a roztroušená skleróza.
Počet stran:
152
Nakladatelství:
ANAG
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 289,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > zdraví > prevence a léčení nemocí

Cena v e-shopu289,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

RAKOVINNÉ BUŇKY NEMAJÍ RÁDY SLUNCE

Podnázev: Vitamin D ochranný štít proti rakovině, diabetu a srdečním onemocněním

Jörg Spitz; Willian B. Grant

EAN: 9788072638031

Cena v e-shopu289,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: ANAG

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Stran: 152

ISBN: 978-80-7263-803-1

Rozměry (mm): 216 × 146 × 7

Komentář

grafomanKnihu si můžete prolistovat:

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap