Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Revoluce jednoho srdce
Popis:

Kniha Revoluce Jednoho srdce byla sestavena z různých myšlenek a postřehů, které přicházely během čtyřicetiletého praktikování posvátného umění přijímání potravy. Každá z těchto myšlenek je úplná sama o sobě, zaměřená na stále tutéž Jednotu. Působí jako mantra, kdy po každém vhledu do téhož obsahu pronikáme stále hlouběji do podstaty. Proto se určité myšlenky, pojmy a koncepce v tomto textu opakují. Můžete tedy začít číst od libovolné kapitoly a skončit tam, kde se vám obsah textu uzavře ve smysluplný celek. Proč potřebujeme Revoluci Jednoho srdce? K revolucím tu a tam dochází, protože lidské bytosti jsou výsledkem Evoluce. A evoluce je nutná proto, že změna je absolutní a věčnou Konstantou. Pokud se vyskytne překážka, která nám brání pokračovat ve vnitřním vývoji, může vyvstat nutnost revoluce, abychom se zbavili stagnace a ulpívání. Když budeme blokovat své souznění s Vesmírem a se Stvořením, náš vývoj se bude ubírat regresivním směrem, který se projevuje formou degenerativních chorob a způsobů chování. Dnešní svět tuto skutečnost ukazuje zcela jasně. Revoluci musíme zahájit měněním kvality své krve pomocí stravy. Díky špatné kvalitě krve totiž mysl přestala být schopná rozlišovat, co je správné a co ne. Místo toho, aby se světové problémy řešily nastolením skutečného zdraví - odstraněním vnitřního haraburdí, vytvářejí se metody, jak dokázat "žít" se znečištěním. Upřednostňuje se "syndrom problému", což je pro nás pohodlné. Proto věda a technika současného systému používá energii z umělých zdrojů, takže naše těla, mysl ani emoce nemohou být vyživovány čistou potravou, potřebnou k tomu, aby se systém udržoval stabilní a zdravý. Toho využívají současné centralizované systémy vzniklé za pomoci monopolizace zemědělství, školství či zdravotnictví. Odvažme se tedy vrátit do jednoty tím, že se rozhodneme být méně závislými na průmyslově vyráběných potravinách ovlivňujících kvalitu naší krve a tím zpětně způsob našeho života. Jelikož vše se navzájem ovlivňuje, že možná i toto jedna z cest, jak postoupit vpřed.

Obal:
image
Cena: 339,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > duchovní literatura > duchovní nauky, životní harmonie

Revoluce jednoho srdce - Roy Littlesun
Cena v e-shopu339,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Revoluce jednoho srdce

Roy Littlesun

1 hodnocení

Cena v e-shopu339,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap