Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Říkanky pro upevnění hlásek K, G, CH a měkčení
Popis:

Pro děti se závažnějšími řečovými obtížemi, tj. s vývojovou dysfázií, opožděným vývojem řeči či s mentálním postižením, je náročné reprodukovat básničky, které obsahují obtížně vyslovitelná slova. Říkanky v této knize navazují na Říkanky pro rozvoj řeči, kde byly užity pouze nejsnadnější hlásky a nejjednodušší slova, a jsou určené pro upevnění vývojově následujících hlásek – K, G, CH, Ď, Ť, Ň a měkčení (bě, pě, vě, mě). Žádná z básniček neobsahuje obtížnější hlásky – tzn. sykavky ani hlásky R a Ř. Je zde také omezeno množství souhláskových shluků, které se hůře vyslovují. Text říkanek opět doprovázejí obrázky, které postupně a co nejpřesněji mapují děj a svou jednoduchostí vycházejí ze specifických požadavků cílové skupiny. Dítě říká, popřípadě i ukazuje, co vidí. Obrázky lze také využít k volnému tvoření vět, což je fáze, která bývá předstupněm automatizace hlásky, tedy užívání hlásky ve spontánním projevu. Knihu ocení logopedi, učitelky mateřských škol i rodiče. PaedDr. Jitka Tučková je klinická logopedka. Externě přednáší na FTVS UK. V Portálu vydala knížku Říkanky pro rozvoj řeči (2007).

Počet stran:
48
Nakladatelství:
PORTÁL
Jazyk:
CZE
Obal:
image
Cena: 135,- Kč

Naučné knihy pro dospělé > společenské vědy > pedagogika > logopedie, dyslexie, dysgrafie ....

Říkanky pro upevnění hlásek K, G, CH a měkčení - Jitka Tučková
Cena v e-shopu135,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Říkanky pro upevnění hlásek K, G, CH a měkčení

Podnázev: K, G, CH a měkčení

Jitka Tučková

EAN: 9788073678449

Cena v e-shopu135,- Kč

Rozebráno ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Jazyk: Čeština

Nakladatelství: PORTÁL

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Stran: 48

ISBN: 978-80-7367-844-9

Rozměry (mm): 295 × 210 × 3

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap